ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

19χρονη φοιτήτρια ψυχολογίας η νεότερη δισεκατομμυριούχος στη λίστα του Forbes!

How does it feel to live our dream?

Neopolis Team

10 Απριλίου, 2024

That could be us, αλλά η τύχη αποφάσισε να περιορίσει τις δυνατότητές μας μέχρι το «φοιτήτρια ψυχολογίας». Κι εκεί σταματάει κάθε κοινό που μπορούμε να έχουμε με τη Livia Voigt, παρότι – αν μας ρωτάτε – θα το ανταλλάζαμε χθες για τον τίτλο της νεότερης δισεκατομμυριούχου.

Βγάζοντας λεφτά από τη μέρα που γεννήθηκε (και δεν είναι σχήμα λόγου), η 19χρονη γόνος βρέθηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας του Forbes με net worth 1.1 δισ. δολάρια, ποζάροντας δίπλα σε ονόματα όπως Taylor Swift και Rihanna. Φυσικά, μια θέση είχαν και τα αδέρφια/ξαδέρφια της, καθώς μοιράζονται μερίδια από την ίδια εταιρεία.

Συγκεκριμένα, η Livia και η 26χρονη αδερφή της, Dora Voigt, καθώς και τα ξαδέρφια τους Eduardo Voigt Schwartz και Marianna Voigt Schwartz Gomes, κατέχουν σημαντικό μερίδιο στη WEG, μία από τις πιο μεγάλες εταιρείες ηλεκτρικών μηχανών που δημιούργησε ο παππούς τους.

Ο Werner Ricardo Voigt, όπως ονομαζόταν, απεβίωσε το 2016 στα 85 του αφήνοντας στους απογόνους του τεράστια περιουσία, την οποία έχτισε από το μηδέν. Έτσι, σήμερα η Livia μπορεί να απολαμβάνει τον τίτλο της νεότερης δισεκατομμυριούχου, αφού από το 2004 (όποτε και γεννήθηκε) κερδίζει περίπου 150.000 ευρώ την ημέρα από το μερίδιό της στη WEG, η αξία της οποίας σήμερα αγγίζει τα 31.45 δισ. δολάρια.

Ένα πράγμα θα ρωτήσουμε την Livia και μετά θα της επιτρέψουμε να επιστρέψει στο διάβασμά της: How does it feel to live our dream? 🙂

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα βγήκε ο καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός για φοιτητές, αφήνοντας πίσω τη Μαδρίτη!

ΕΛΛΑΔΑ

Πώς θα κινηθεί η Γραμμή 1 του μετρό την Τετάρτη (29/5) λόγω τελικού Conference League!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

SPILL THE TEA

Η Camila Cabello αποκάλυψε πότε έκανε σεξ πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς το αργά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το νησί της Ελλάδας με τα καθαρότερα νερά στον κόσμο δεν ανήκει στις mainstream επιλογές!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ολλανδία: Η ακροδεξιά κυβέρνηση μειώνει τους ξένους φοιτητές στα πανεπιστήμια της χώρας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET