ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτήτρια γέννησε και την επόμενη μέρα πήγε στην ορκωμοσία της, της βγάζουμε το καπέλο!

You dropped this 👑

Neopolis Team

24 Μαΐου, 2023

Πολύ πιθανό σήμερα το πρωί να είχες μάθημα και να ακολούθησες τη συνήθη τακτική: snooze και 5 λεπτάκια ύπνο ακόμα (aka 3 επιπλέον ωρίτσες). Δε θα σε κρίνουμε, γιατί δεν είμαστε αναμάρτητοι. Όλοι έχουμε προτιμήσει το κρεβάτι μας από μια πρωινή διάλεξη και δεν το λες παράλογο.

Η περίπτωση της Abby Bailiff λοιπόν, είναι ένα inspo για όλους μας. Διότι μπορεί να έχουμε γίνει μάστερ στο πιστόλιασμα, αλλά δεν είναι ότι χαιρόμαστε κιόλας. Είναι κάτι σαν εθισμός. Δεν το κόβουμε όποτε θέλουμε.

Ελπίζουμε η ιστορία της 28χρονης Abby που έγινε viral να μας εμπνεύσει και να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της. Γιατί αν μπόρεσε εκείνη να παρευρεθεί στην τελετή αποφοίτησής της μία μέρα αφότου γέννησε, τότε μπορείς κι εσύ να πας στη Σχολή κι ας έβλεπες σειρές στο Netflix μέχρι τις 2.

Η 28χρονη από τη Βόρεια Καρολίνα πάντως, γέννησε τον γιο της στις 3 Μαΐου ώρα 3:08 μ.μ. και στις 4 Μαΐου βρισκόταν στο University of North Carolina Greensboro για την αποφοίτητή της από τη Νοσηλευτική, με την ιστορία της να αφηγείται και στη σελίδα της σχολής.

Όπως η ίδια δήλωσε στην εκπομπή ‘Good Morning America’, ο τοκετός είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 27 Απριλίου, οπότε δεν είχε τόσο μεγάλο άγχος. «Το αρχικό πλάνο δεν ήταν να είναι τόσο κοντά στην αποφοίτηση… αλλά ο Bodie (σ.σ. ο γιος της) είχε άλλα σχέδια», σημείωσε.

Ευτυχώς, η διαδικασία του τοκετού ήταν ομαλή και δεν της προκάλεσε προβλήματα που δε θα της επέτρεπαν να παρευρεθεί στην ορκωμοσία. Και πάλι όμως, είναι too soon! Εδώ βγαίνουμε ένα βράδυ κι ορκιζόμαστε να μείνουμε μέσα για το υπόλοιπο της εβδομάδας για να μαζέψουμε δυνάμεις… Η τύπισσα είπε ✨ hold my beer✨ και έδειξε τι πάει να πει θέληση κι αποφασιστικότητα και για αυτό υποκλινόμαστε. 

Αμφιταλαντευόμουν πολύ για το αν πρέπει να πάω ή όχι (σ.σ στην αποφοίτηση), επειδή δεν ήθελα να είμαι κακή μαμά και να σηκωθώ να φύγω αμέσως αφότου έφτασα σπίτι. Αλλά γύρω στη 1:30 είπα «Νομίζω ότι πρέπει να το κάνεις.» Η αδερφή μου και η μαμά μου ήταν εκεί και μου έλεγαν «Λοιπόν, ετοιμάσου».

Εμείς θα πούμε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι κακή μαμά, αντιθέτως, θα γίνει ένα υπέροχο πρότυπο για το γιο της, όπως έγινε και για εμάς!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτριες τηλεφωνούν στη Ζωή για την Τράπεζα Θεμάτων, τους απαντάει κανονικά!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

12χρονος τελειώνει το πανεπιστήμιο με 5 πτυχία και γράφει ιστορία ως ο νεότερος απόφοιτος!

ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνής Ημέρα Μουσείων αύριο, ευκαιρία να κάνεις εκείνο το tour που σκεφτόσουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 35% των Ελλήνων δε διαβάζει ούτε ένα βιβλίο το χρόνο, δε μας κάνει εντύπωση!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET