ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτήτρια έκανε στριπτίζ την ώρα που παρουσίαζε εργασία, για να απαντήσει στην καθηγήτρια που… της την είπε!

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα απ’τα καλύτερα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, πριν λίγες ημέρες. Φοιτήτρια από την Κορέα, διαφώνησε με την κριτική που της άσκησε η καθηγήτριά της και η απάντησή τής δεν ήταν καθόλου αυτή που περίμεναν όλοι. Η διαφωνία με τους καθηγητές είναι ένα συχνό φαινόμενο στην εκπαίδευση. Όλοι το γνωρίζουμε αυτό […]

Neopolis Team

14 Μαΐου, 2018

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα απ’τα καλύτερα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, πριν λίγες ημέρες. Φοιτήτρια από την Κορέα, διαφώνησε με την κριτική που της άσκησε η καθηγήτριά της και η απάντησή τής δεν ήταν καθόλου αυτή που περίμεναν όλοι.

Η διαφωνία με τους καθηγητές είναι ένα συχνό φαινόμενο στην εκπαίδευση. Όλοι το γνωρίζουμε αυτό και όλοι έχουμε μια εμπειρία να διηγούμαστε. Όταν η διαφωνία όμως περιλαμβάνει στριπτίζ, τότε τα πράγματα είναι σοβαρά. Διότι αυτό ακριβώς συνέβη στο Πανεπιστήμιο Cornell, όταν η φοιτήτρια Λετίτσια Τσάι τα πέταξε όλα κατά την διάρκεια της διατριβής της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ρεμπέκα Μέτζορ έκανε ένα κακεντρεχές σχόλιο για τα ρούχα που φορούσε η Λετίτσια στην παρουσίαση της διατριβής της. «Φοράς πράγματι αυτά που φοράς;», φαίνεται να ρώτησε η καθηγήτριά της, σύμφωνα με τα όσα γράφει η φοιτήτρια στο facebook για το περιστατικό.

Και συνεχίζει, λέγοντας πως η κ. Μέτζορ την πλησίασε και είπε μπροστά σε όλη την τάξη πως με το ντύσιμό της, δηλαδή το κοντό σορτσάκι που φορούσε, είναι σαν να ζητάει από το ανδρικό βλέμμα να εστιάσει στο σώμα της.

«Προσβάλλω την ηθική σας;», ρώτησε η Τσάι την καθηγήτριά της, ενώ δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια της. Τότε η καθηγήτρια της ζήτησε να βγει έξω από την αίθουσα. Μετά την πλησίασε και την ρώτησε «τι θα σκεφτεί η μητέρα σου;».

«Η μαμά μου είναι φεμινίστρια και καθηγήτρια για θέματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Της αρέσουν τα σορτς που έχω», ήταν η απάντηση της φοιτήτριας.

Κάποιοι συμφοιτητές έσπευσαν να την υπερασπιστούν, υπήρχε ομως και ένας που είπε πως η Τσάι έχει ηθική υποχρέωση να ντύνεται πιο συντηρητικά.

Μετά λοιπόν από αυτό το γεγονός, η Λετίτσια Τσάι προσκάλεσε τους συμφοιτητές της στην παρουσίαση της διατριβής της μέσω του διαδικτύου και τους ζήτησε να φορέσουν τα καλύτερά τους εσώρουχα για να αισθάνονται πιο άνετα.

Η παρουσίασή της μεταδόθηκε live από το διαδίκτυο, με τους γονείς της να την παρακολουθούν από την Κορέα. Η φοιτήτρια κάλεσε τους συμφοιτητές της να ‘αναρωτηθούν’ αν συνάδουν τα ρούχα τους με τις αντιλήψεις τους, και τότε ξεκίνησε να τα αφαιρεί από πάνω της, μένοντας τελικά με το σουτιέν και το εσώρουχο.

Πολλοί συμφοιτητές της ακολούθησαν το παράδειγμα της κάνοντας το ίδιο. Η Λετίτσια μετά από όλα αυτά, δηλώνει πως έδωσε την καλύτερη ομιλία της ζωής της κατά την διάρκεια παρουσίασης της διατριβής.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/32BcNwZNKm8

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Βάσεις 2024: Την έκπληξη θα κάνουν οι Ιατρικές Σχολές – Πώς αναμένεται να κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET