ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτητής μαχαίρωσε την κοπέλα του και πήδηξε από τον 7ο όροφο της Σχολής του.

Φοιτητής μαχαίρωσε την φίλη του και πήδηξε από τον 7ο όροφο της Σχολής του. Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε το παραπάνω αιματηρό σκηνικό στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός σπουδαστής από την Θεσσαλονίκη ζήλευε αρκετά την κοπέλα του με την οποία είχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Εκείνη τη μέρα που διαδραματίστηκε […]

Neopolis Team

24 Νοεμβρίου, 2015

Φοιτητής μαχαίρωσε την φίλη του και πήδηξε από τον 7ο όροφο της Σχολής του. Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε το παραπάνω αιματηρό σκηνικό στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός σπουδαστής από την Θεσσαλονίκη ζήλευε αρκετά την κοπέλα του με την οποία είχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Εκείνη τη μέρα που διαδραματίστηκε το περιστατικό, ο νεαρός σπουδαστής δέχτηκε μία αναπάντητη κλήση από τη φίλη του και ανέβηκε στον 7ο όροφο όπου βρίσκεται το κυλικείο της Σχολής.

Σύμφωνα με το thestival, λογομάχησε και ο 28χρονος σπουδαστής έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε μαζί του και άρχισε να χτυπά με μανία την 27χρονη. Όταν η κοπέλα έπεσε αιμόφυρτη στο δάπεδο, ο νεαρός σε κατάσταση αμόκ βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό. Ένα καπό αυτοκινήτου του έκοψε τη φόρα και έτσι μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα, αλλά έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο χειρουργείο και οι γιατροί χαρακτηρίζουν εξαιρετικά κρίσιμη την κατάστασή του, καθώς είναι πολυτραυματίας.

H κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με τράυματα στην κοιλιά, το λαιμό και το πόδο, χωρίς όμως να κινδυνεύει η υγεία της.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά ορατό το Βόρειο Σέλας στην Ελλάδα, για όσους το έχασαν την προηγούμενη φορά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το ΚΠΙΣΝ γεμίζει από αύριο (1/12) φωτάκια και μπαίνει σε xmas mood με πολλές εκδηλώσεις!

TECH NEWS

Wonderbox: Ένα πρωτότυπο κινηματογραφικό project εμπνευσμένο από τη Samsung Neo QLED 8K!

SPILL THE TEA

Damiano και Dove Cameron είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη, πάμε να κλάψουμε στη γωνίτσα μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET