ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Του έστριψε εντελώς όμως | Φοιτητής έδωσε 40.000 ευρώ για να γίνει… ξωτικό!

Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη του 26χρονου Λούις Πάντρον για τους φανταστικούς κόσμους του «Λαβύρινθου» και του “The NeverEnding Story”, στους οποίους τα ξωτικά διαδραματίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο. Κάπως έτσι, έκανε την αρχή εμφυτεύοντας 2.000 θηλές μαλλιών σε ειδική κλινική του Μπέβερλι Χιλς, με σκοπό η κόμη του να προσομοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο σε […]

Default avatar

Guest Author

23 Αυγούστου, 2017

Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη του 26χρονου Λούις Πάντρον για τους φανταστικούς κόσμους του «Λαβύρινθου» και του “The NeverEnding Story”, στους οποίους τα ξωτικά διαδραματίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο.

Κάπως έτσι, έκανε την αρχή εμφυτεύοντας 2.000 θηλές μαλλιών σε ειδική κλινική του Μπέβερλι Χιλς, με σκοπό η κόμη του να προσομοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο σε εκείνη των μαγικών πλασμάτων.

Πέρα από τα 12.000$ (10.000€ περίπου) που κόστισε η παραπάνω διαδικασία, ο Λούις προχώρησε σε αρκετές ακόμη επεμβάσεις με τον λογαριασμό να «γράφει» 40.000 ευρώ! Όχι, δεν κάνουμε πλάκα. 40.000€ ΜΕ ΤΡΗ ΤΑ για να μοιάσεις σε ξωτικό. Έχετε ξανακούσει πουθενά, τέτοια πράγματα;

Σε περίπτωση που αναρρωτιέστε τι ακριβώς του έχει κοστίσει ο κούκος αηδόνι, θα σου λύσουμε την απορία ευθύς αμέσως. Λιποαναρρόφηση στα μάγουλα, ρινοπλαστική, λεύκανση δέρματος, ολική αφαίρεση τριχών στο σώμα, μπότοξ, επιθέματα και πολλές ακόμη μικρολεπτομέρειες, συνθέτουν το πρωτότυπο αυτό «κοκτέιλ πλαστικών επεμβάσεων».

«Όλες μου οι εγχειρήσεις σχετίζονται με τη φαντασία και το μεγάλο μου μέτωπο πάντα με ενοχλούσε. Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του να είσαι ξωτικό, είναι ότι έχεις μακριά μαλλιά και γι’ αυτό αποφάσισα να ανασχεδιάσω τη γραμμή των μαλλιών μου, για να έχω μια φανταστική όψη και περισσότερα μαλλιά. Επειδή δεν έχανα τα μαλλιά μου, 3 κλινικές απέρριψαν την αίτησή μου, λέγοντας πως είμαι πολύ νέος και δεν έχω αρκετά αιμοφόρα αγγεία».

«Βρήκα κάποιον που μπορούσε να μου δώσει τη γραμμή των μαλλιών που ήθελα, σε σχήμα καρδιάς και βαμπιρική. Έτσι, έκανα εμφύτευση στο μέτωπό μου. Το σχήμα μοιάζει με του Δράκουλα και το ότι χρησιμοποιήσαμε το δικό μου αίμα, θα κάνει τα μαλλιά πιο υγιή. Η επέμβαση ήταν ανώδυνη και πολύ γρήγορη. Πήρε 3.000 μοσχεύματα από το πίσω μέρος του κεφαλιού μου και τα εμφύτεψε στο μέτωπο. Διήρκεσε 5 ώρες, όμως έμοιαζε με μισή. Κοιμήθηκα μάλιστα κατά τη διάρκεια, γιατί ήταν πολύ χαλαρωτικό».

Η πρώτη του επαφή με τον κόσμο της φαντασίας και της μαγείας, ήρθε στα προεφηβικά του χρόνια, μέσω βιβλίων, ταινιών και video games. Αυτή του η ενασχόληση μάλιστα, τον έφεραν αντιμέτωπο με το bullying στο σχολείο, όπου οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν για τα βαμμένα του μαλλιά και τα περίεργα ρούχα που επέλεγε να φοράει.

Η πρώτη του επέμβαση ήρθε στα 20, όταν πλέον είχε πάρει οριστική απόφαση να αλλάξει τη μορφή του σε …πλάσμα της μυθοπλασίας.

«Θέλω να γίνω ξωτικό, ένας άγγελος, ένα πλάσμα της φαντασίας. Στόχος μου είναι να μοιάζω μη ανθρώπινος, αιθέριος, εύθραυστος και γεμάτος χάρη. Έχω το δικό μου πρότυπο ομορφιάς και θέλω να το κατακτήσω ό,τι και να γίνει».

«Βλέπω τον εαυτό μου όπως οι άνθρωποι που κάνουν αλλαγή φύλου, μόνο που εγώ θέλω να αλλάξω το είδος μου. Πρέπει να γίνω αυτό που νιώθω μέσα μου και δεν περιμένω από τους άλλους να με καταλάβουν, απλά τους ζητώ να σεβαστούν την απόφασή μου».

Προφανώς οι επεμβάσεις δε σταματούν εδώ. Επίκεινται αρκετές ακόμη, με το αναμενόμενο κόστος να ξεπερνά τις 70.000€ και με στόχο την ανακατασκευή του σαγονιού σε σχήμα V, την πλαστική μύτης καθώς και την εμφύτευση κυνόδοντων. Απλά και καθημερινά πραγματάκια δηλαδή…

«Με κάθε επέμβαση που κάνω, βρίσκομαι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό μου να γίνω πλάσμα της φαντασίας. Κατανοώ ότι πρέπει να κάνω θυσίες τώρα, όμως μόλις ολοκληρωθεί η μεταμόρφωσή μου, θα έχω εκπληρώσει το όνειρό μου και θα αποδεχτώ το πώς μοιάζω».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET