ΕΛΛΑΔΑ

Οι φοιτητές έκλεισαν το κέντρο της Αθήνας | Δείτε φωτογραφίες!

«Δεν στριμώχνουμε τις σπουδές και τη ζωή μας στα μέτρα τους» είναι το κεντρικό σύνθημα της κινητοποίησης μαθητών και φοιτητών που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια διακόπτοντας την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Πανεπιστημίου και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή, ανεβαίνοντας την οδό Σταδίου. Η προσέλευση ήταν αρκετά […]

Neopolis Team

5 Νοεμβρίου, 2015

«Δεν στριμώχνουμε τις σπουδές και τη ζωή μας στα μέτρα τους» είναι το κεντρικό σύνθημα της κινητοποίησης μαθητών και φοιτητών που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια διακόπτοντας την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Πανεπιστημίου και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή, ανεβαίνοντας την οδό Σταδίου.

Η προσέλευση ήταν αρκετά ικανοποιητική τη στιγμή που όλοι οι νέοι διαμαρτύρονται για την παιδεία και το σύστημα εκπαίδευσης που μας προσφέρει το κράτος, τονίζοντας πως «Δεν πάει άλλο» και πως πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα στα προβλήματα της νέας γενιάς. Διαφορετικά, δεν υπάρχει μέλλον για τον τόπο…

Να τονίσουμε πως δεν υπήρξαν επεισόδια κι έκτροπα τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Τέλος, μπορείτε να ενημερωθείτε από εδώ για τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις των φοιτητών αυτές τις ημέρες.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την πορεία στο κέντρο της Αθήνας:

 

poreia1

poreia2

poreia3

poreia4

poreia5

poreia6

poreia7

poreia8

poreia9

poreia10

poreia11

poreia12

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας για τον Ηλεκτρικό αύριο Πέμπτη (2/2) – Ποιες ώρες δε θα κινηθεί!

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ο κυβερνήτης του Phantom μετά από πολυήμερες έρευνες!

SPILL THE TEA

Η Καϊλή έκανε πολιτικά όνειρα για τον Τζέιμς Καφετζή στο ΠΑΣΟΚ, αλλά έφαγε άκυρο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET