ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτητές της Οξφόρδης χρεώνονται με πρόστιμο £1000, επειδή κάποιος έχ@σε εκτός τουαλέτας!

Shit happens.

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

19 Ιανουαρίου, 2023

Και που λέτε παιδιά, στα πανεπιστήμια του εξωτερικού οι κατουρημένες λεκάνες και τα σκ@τά έξω από αυτές δεν είναι σύνηθες φαινόμενο. *κλαίει στις τουαλέτες της σχολής*

Για την ακρίβεια, είναι τόσο μεγάλη παρατυπία, που διεξάγονται ολόκληρες έρευνες, ενώ οι φοιτητές απειλούνται να τιμωρηθούν με £1000 πρόστιμο αν δεν αποκαλυφθεί ο πραγματικός υπεύθυνος για το χάλι. Εδώ πιο γρήγορα θα πληρώναμε όποιον έβρισκε μία φορά στόχο στη λεκάνη, έτσι σαν επιβράβευση. Θα το ονομάσουμε ✨ πολιτισμικές διαφορές ✨.

Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης λοιπόν, ήρθε για μία φορά αντιμέτωπο με κάτι που για εμάς αποτελεί πραγματικότητα και δεν το άντεξε. Ένας/μία φοιτητής/ρια τα έκανε κυριολεκτικά σκ@τά στις κοινόχρηστες τουαλέτες των εστιών του και σηκώθηκε κι έφυγε ανενόχλητος/η. Ο υπεύθυνος των εγκαταστάσεων του University College έγραψε στους φοιτητές πως αυτή «η αποκρουστική συμπεριφορά» δε θα γίνει ανεχτή, ενώ σημείωσε πως το προσωπικό καθαρισμού δε θα καθαρίσει τις βρωμιές. Την ίδια στάση θα κρατήσει και για το υπόλοιπο κτίριο, εφόσον ο υπεύθυνος δεν αποκαλύψει την ταυτότητα του.

Μάλιστα έδωσαν γάντια και καθαριστικά στους φοιτητές για να διευθετήσουν το πρόβλημα, ενώ σε περίπτωση που δεν το έκαναν και ο υπεύθυνος δεν έβγαινε μπροστά, όλοι όσοι έμεναν στις εστίες θα έπρεπε να πληρώσουν £1000 για τα έξοδα εταιρείας καθαρισμού. 

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε στο ισόγειο του Durham Building II, ένα από τα παρακείμενα κτίρια του University College, όπου διαμένουν όλοι οι πρωτοετείς. Σύμφωνα με update, υπήρξε μια ανώνυμη ομολογία, όπου το άτομο ήθελε να κάνει επίκληση στο συναίσθημα υποστηρίζοντας ότι νόμιζε πως επρόκειτο για… κλανιά, αλλά δυστυχώς αποδείχθηκε κάτι πολύ χειρότερο.

Στο μεταξύ, ας μείνουμε λίγο στη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το ζήτημα. Το ιστορικό πανεπιστήμιο το ‘χει πάρει πολύ βαριά, με τον JCR πρόεδρο του κολεγίου να υπόσχεται πως «θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φέρει τ@ δράστ@ του ειδεχθούς εγκλήματος ενώπιον της δικαιοσύνης».

Έτσι λοιπόν, ανακάλυψε πως επρόκειτο για «ένα επεισόδιο ανεξέλεγκτων και ακούσιων εντερικών κινήσεων», προσθέτοντας ότι «Η ουσία ήταν, κατά κάποιον τρόπο, υγρή». Το πόρισμα της έρευνας ακόμα, αναφέρει: «Κρίνοντας από την κατεύθυνση της ροής, @ δράστ@ έφυγε από το σημείο ενώ το επεισόδιο βρισκόταν σε εξέλιξη». 

Αν πρέπει να διαλέξουμε τι είναι ποιο αστείο, αυτό είναι η επιστημονική προσέγγιση της κατάστασης από το πανεπιστήμιο. Αλλά έτσι αντιμετωπίζεις τα πάντα όταν είσαι το Oxford University I guess!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Damiano και Dove Cameron είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη, πάμε να κλάψουμε στη γωνίτσα μας!

ΕΛΛΑΔΑ

Humanity Greece: Το Όραμα του Εθελοντισμού και η φωταγώγηση της Ελλάδας προς τιμή των εθελοντών!

ΕΛΛΑΔΑ

Πλατεία Κλαυθμώνος: Στην καθιερωμένη κλοπή στολιδιών του δέντρου προχώρησαν άγνωστοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που είχε καταναλώσει κοκτέιλ ναρκωτικών και έπεσε σε κώμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο Κρήτης: Άγνωστο ουράνιο αντικείμενο έκανε τη νύχτα μέρα, όλα καλά!

ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Άνδρα που επιτέθηκε σεξoυαλικά σε τρεις κοπέλες αναζητούν οι αρχές!

TECH NEWS

Η Xiaomi Black Friday είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις αγαπημένα προϊόντα σε top τιμές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET