Αυτή κι αν είναι φοιτητική δοκιμασία | Βάζουν τους πρωτοετείς να πιουν αλκοόλ από γεννητικά όργανα!


Στο Πανεπιστήμιο Newcastle Evatt House της Αυστραλίας, οι φοιτητές το έχουν τερματίσει εντελώς.

Κάθε χρόνο πραγματοποιείται ένα τελετουργικό μύησης όπου συγκεντρώνονται παλιοί και νέοι άντρες φοιτητές, οι οποίοι περνούν από παρανοϊκά καψόνια τους πρωτοετείς ως τελετουργικό μύησης.

Οι… όχι και τόσο ανυποψίαστοι πρωτοετείς περνούν από διάφορες δοκιμασίες προκειμένουν να ανήκουν στην γαμάτη ομάδα των παλιών φοιτητών. Εκτός απ’το να κάνουν περίεργα χτενίσματα, να πίνουν 24 μπύρες και να τρώνε τον εμετός τους στη συνέχεια, να φοράνε κολάρα σκύλων και να πίνουν νερό από τα μπολ για σκύλους που υπάρχουν έξω από τις καφετέριες, πρέπει να πίνουν και αλκοόλ από τα… γεννητικά όργανα των μεγαλύτερων συμφοιτητών τους.

Πόσο έχεις αηδιάσει;

Ένας παλιός φοιτητής δήλωσε ότι κάθε χρόνο μια μεγάλη παρέα αντρών μαζεύεται στην Μελβούρνη για την έναρξη της τελετής μύησης. Ο ίδιος φοιτητής ανέφερε ότι οι πρωτοετείς γνωρίζουν για τις περίεργες πρακτικές του τελετουργικού κατά την διάρκεια του οποίου πολύ λίγα πράγματα θεωρούνται εκτός ορίων. «Σου φερόμαστε απαίσια και τον επόμενο χρόνο θα φερθείς εσύ σε κάποιους άλλους απαίσια», δήλωσε ο φοιτητής.

Έχουν ξεφύγει στην Αυστραλία!

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET