ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Πολύ μπροστά | Φοιτητές Αρχιτεκτονικής κατασκεύασαν σπίτια για άστεγους!

Φοιτητές της Αρχιτεκτονικής Σχολής κατασκεύασαν ειδικά διαμορφωμένες πτυσσόμενες μονάδες, για όλους εκείνους τους ανθρώπους που η τύχη δεν τους τα έφερε όπως θα ήθελαν ή γιατί σε κάποια φάση της ζωής τους, οι επιλογές δεν ήταν σωστές πληρώνοντας σήμερα τις συνέπειες. Για να φτάσουν στο αποτέλεσμα που θα δείτε παρακάτω, ένωσαν τις δυνάμεις τους το […]

Neopolis Team

18 Ιουλίου, 2018

Φοιτητές της Αρχιτεκτονικής Σχολής κατασκεύασαν ειδικά διαμορφωμένες πτυσσόμενες μονάδες, για όλους εκείνους τους ανθρώπους που η τύχη δεν τους τα έφερε όπως θα ήθελαν ή γιατί σε κάποια φάση της ζωής τους, οι επιλογές δεν ήταν σωστές πληρώνοντας σήμερα τις συνέπειες.

Για να φτάσουν στο αποτέλεσμα που θα δείτε παρακάτω, ένωσαν τις δυνάμεις τους το Martin Architecture and Design Workshop και το University of Southern Califonia School of Architecture.

Από αυτή τη συνεργασία γεννήθηκε το «The Homeless Studio», με σκοπό οι φοιτητές να μπορέσουν να λύσουν το πρόβλημα στέγασης για όσους περισσότερους άστεγους γινόταν στο Λος Άντζελες.

«Οι φοιτητές συνειδητοποίησαν ότι, κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, το να είναι σε θέση να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν σε πραγματική κλίμακα και να έχουν ανθρώπους να ζουν μέσα στις κατασκευές τους είχε μεγάλη επίδραση πάνω τους», δήλωσε η διευθύντρια του MADWORKSHOP.

Οι φοιτητές σχεδίασαν πτυσσόμενες και ευέλικτες μονάδες, έτσι ώστε να προσαρμοστούν σε μια μεγάλη γκάμα τοποθεσίων. Το εξίσου ενδιαφέρον, είναι πως τα υλικά που χρησιμοποίησαν για τις “κατοικίες”, είναι όλα εκείνα που μπορεί να βρεις κάποιος στο δρόμο.

Το πρότζεκτ, στο οποίο δόθηκε το όνομα «Homes for Hope», έχει την υποστήριξη των τοπικών αρχών και βρίσκεται στο στάδιο αναζήτησης οικονομικών πόρων.

Δείτε το τελικό αποτέλεσμα:

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET