ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

21χρονη φοιτήτρια του ΕΚΠΑ βρέθηκε απαγχονισμένη στο πατρικό της!

Οι ειδήσεις που δε θέλουμε με τίποτα να διαβάζουμε...

Neopolis Team

16 Οκτωβρίου, 2020

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστή η χειρότερη είδηση που θα μπορούσαμε να διαβάσουμε και αφορά την αυτοκτονία μιας 21χρονης φοιτήτριας. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που τόσο νέο άτομο προβαίνει σ’ αυτήν την πράξη και το κρίμα είναι πραγματικά τεράστιο, όπως και τα ερωτήματα για τους λόγους που το οδήγησαν σε αυτό το αδιέξοδο. Τι έκανε μια τόσο νεαρή κοπέλα να πιστεύει πως δεν υπήρχε άλλη λύση στο πρόβλημά της…

Προς το παρόν εξακολουθούν να είναι αναπάντητα τα ερωτήματα αυτά, με τον θείο της που την εντόπισε πρώτος, να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Το ίδιο και οι γονείς βέβαια, οι οποίοι μην μπορώντας να έρθουν σε επαφή με την κόρη τους για τέσσερις μέρες, ζήτησαν από το συγκεκριμένο άτομο της οικογενείας, να ελέγξει αν όλα είναι καλά.

Η 21χρονη είχε μόλις επιστρέψει στο πατρικό της, στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, από την Αθήνα όπου σπούδαζε στο 3ο έτος του τμήματος Ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ. Εκεί λοιπόν διέμενε μόνη της, καθώς οι γονείς της ζουν στην Πάρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ η ίδια ήταν και μοναχοπαίδι.

Δυστυχώς, την επιστροφή της στο σπίτι της θα ακολουθούσε μια τραγική πράξη, την οποία πρώτος αντίκρισε ο θείος της. Όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη (15/10), έσπασε την πόρτα του σπιτιού αφού οι γονείς σήμαναν συναγερμό ύστερα από μέρες αναζήτησης της κοπέλας και ήρθε αντιμέτωπος με την τραγική εικόνα.

Η κοπέλα ήταν ήδη νεκρή όταν βρέθηκε κρεμασμένη με μια γραβάτα στην ντουλάπα του υπνοδωματίου, με τον θείο να καλεί αμέσως την αστυνομία.

Οι λόγοι που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα δεν είναι ακόμα γνωστοί, ωστόσο δεν προκύπτουν πουθενά ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. 

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τέμπη: Φοιτητές του ΑΠΘ ζητούν αίθουσες με τα ονόματα των αδικοχαμένων συμφοιτητών τους!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέες πτώσεις ταβανιών σε ΕΚΠΑ και ΑΠΘ, νιώθουμε ασφαλείς στα «αναβαθμισμένα» ΑΕΙ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παρέμβαση της Εισαγγελίας ζήτησε το Υπ. Παιδείας για τις πληρωμένες εργασίες στα πανεπιστήμια!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Πατρών: Κατάληψη στο Βιολογικό για καθηγητή που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET