Είναι viral

Φοιτήτρια παρατάει το Πανεπιστήμιο, βγάζει πάνω από £100.000 τρώγοντας γυμνή στο OnlyFans!

Αυτές είναι καριέρες!

Neopolis Team

30 Μαρτίου, 2021

Το OnlyFans έχει αποδειχθεί σωτήριο για αρκετό (νέο) κοσμάκη εκεί έξω τελικά. Οι δουλειές πάνε πολύ καλά στην εν λόγω πλατφόρμα και πολλοί φοιτητές από την καθημερινή μάχη που δίνουν για να συνδυάσουν φοιτητική ζωή με μια υγιή οικονομική κατάσταση, πλέον κάνουν ζωάρα με το χρήμα να ρέει και το άγχος για το πτυχίο να έχει εξαφανιστεί. Την έχουν βρει τη δουλίτσα που τους εξασφαλίζει ανέσεις και μεγαλεία άλλωστε, τι να το κάνουν το μπεζ χαρτί; 

Η 24χρονη Kaya Crobridge είναι μια τέτοια περίπτωση φοιτήτριας λοιπόν, που έχει πιάσει την καλή κάνοντας πραγματάκια… όπως τη γέννησε η μάνα της κι αφήνοντας άλλους να τα απολαμβάνουν. Simple as that.

Η ίδια σπούδαζε Διεθνείς Σχέσεις στο Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Ληντς όταν αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να χτίσει καριέρα στο OnlyFans, μιας και είδε ότι το περιεχόμενο που ανέβαζε είχε μεγάλη ανταπόκριση. Ειδικότερα δε, τον τελευταίο ένα χρόνο, που όλοι έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στις οθόνες.

Οι μετοχές της εν μέσω πανδημίας αυξήθηκαν σημαντικά, αφού ο αριθμός των subscribers πήρε τον ανήφορο (φτάνοντας τους 18.000) και το κοντέρ χτύπησε τις £600.000 (700.000€ περίπου). Συνολικά, τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει είναι πολύ περισσότερα, καταφέρνοντας έτσι να κάνει ντόλτσε βίτα με ταξίδια στο Μεξικό, το Μπαλί και την Πορτογαλία, την ίδια ώρα που εμείς βρίσκουμε μονόευρα στο δρόμο και θεωρούμε ότι καλύψαμε την εβδομάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaya☾ (@kayacorbridge)

Πρόσφατα μάλιστα, η φίλη μας Kaya έκανε δωράκι στον αδερφό της ένα ολόκληρο σπίτι. Ας συγκρίνουμε μια στιγμούλα τις αδελφικές μας σχέσεις…

Όπως δηλώνει η ίδια, ένας καλός μήνας μπορεί να της φέρει £100.000 (117.000€), χωρίς να χρειάζεται να κάνει πολλά. Τα αιτήματα των fans που πρέπει να εκπληρώσει διαφέρουν, με τα πιο κοινά ωστόσο να σχετίζονται με τα πόδια (κυκλοφορούν πολλοί πατουσάκηδες εκεί έξω, είναι ευρέως γνωστό), αλλά και το φαγητό. Αναφορικά με το τελευταίο, συχνά της ζητούν να τρώει γυμνή and that’s all. Κάπως έτσι κλείνει το μήνα με 6αψήφιο αριθμό στο λογαριασμό της. Ψηθήκατε;;;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaya☾ (@kayacorbridge)

Οι «πελάτες» είναι τόσο αγόρια όσο και κορίτσια, ενώ στο παιχνίδι μπαίνουν και ζευγαράκια που θέλουν να κάνουν λίγο spice up τη σχέση τους. Χάρη σε αυτούς δε βγάζει μόνο υπέρογκα ποσά, αλλά συχνά λαμβάνει και ακριβά δωράκια. Ένα κολιέ από το Tiffany’s για παράδειγμα.

Πάντως, η 24χρονη Kaya λέει ότι δεν πρόκειται για εύκολα λεφτά, αλλά σε περίπτωση που έχεις αποκτήσει μια πιστή ομάδα συνδρομητών, τότε μπορείς να βγάλεις χιλιάδες το μήνα. Πρόσθεσε επίσης ότι στην αρχή ανησυχούσε για τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες, αλλά πλέον ξέρει ότι το κάνουν πολλοί νέοι και είναι απόλυτα αποδεκτό.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET