ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτήτρια στη Μυτιλήνη κατήγγειλε ταξιτζή που αυνανιζόταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής!

Τι κακό συμβαίνει με κάποιους ανθρώπους; Τι τρέλα κυκλοφορεί εκεί έξω; Και τέλος πάντων, γιατί δεν μπουζουριάζονται; Άλλο ένα συμβάν, που σε κάνει να απορείς και να σηκώνεις τα χέρια ψηλά με τη βλακεία και την ανωμαλία των ανθρώπων, εκτυλίχθηκε στη Μυτιλήνη, με πρωταγωνιστές έναν ταξιτζή και μια φοιτήτρια. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στα […]

Δήμητρα Πραντάλου

14 Οκτωβρίου, 2019

Τι κακό συμβαίνει με κάποιους ανθρώπους; Τι τρέλα κυκλοφορεί εκεί έξω; Και τέλος πάντων, γιατί δεν μπουζουριάζονται;

Άλλο ένα συμβάν, που σε κάνει να απορείς και να σηκώνεις τα χέρια ψηλά με τη βλακεία και την ανωμαλία των ανθρώπων, εκτυλίχθηκε στη Μυτιλήνη, με πρωταγωνιστές έναν ταξιτζή και μια φοιτήτρια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στα “Νέα της Λέσβου“, ένας ταξιτζής που νομίζει ότι η μαγκιά του άντρα κρύβεται εκεί κάτω –καταλάβατε όλοι τι εννοούμε– αναζητείται από τις Αρχές με την κατηγορία του αυνανισμού κατά τη διάρκεια διαδρομής του. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου καθόταν μια φοιτήτρια, η οποία προφανώς τα είδε όλα.

Ο οδηγός παρέλαβε κανονικά τη φοιτήτρια με προορισμό το κέντρο της πόλης, ωστόσο δεν ακολούθησε τη συνηθισμένη διαδρομή. Αντιθέτως, μπήκε στα σοκάκια και έβγαλε φόρα παρτίδα τα γεννητικά του όργανα ξεκινώντας να αυνανίζεται ανενόχλητος και επιδεικτικά.

Πω, πω ένας μαλάκας άντρας!

Η νεαρή κοπέλα δεν αντέδρασε και περίμενε μέχρι να φτάσει στον προορισμό της για να φύγει απ’το ταξί της κακιάς ώρας, ενώ μέχρι τότε ο ταξιτζής προφανώς έκανε τη δουλίτσα του.

Ο δικηγόρος της κοπέλας έκανε καταγγελία στην Εισαγγελία και την Ασφάλεια Μυτιλήνης, ενώ έχουν κατατεθεί ο αριθμός κυκλοφορίας και η μάρκα του ταξί και πλέον ο εξυπνάκιας αναζητείται.

Απορία το έχουμε πάντως, πως είναι δυνατόν να είναι κάποιος τόσο θρασύς, εφόσον γνωρίζει ότι οι πινακίδες του μπορούν να δοθούν στην Αστυνομία και να συλληφθεί. Αλλά, ναι, ξεχάσαμε πως η δικαιοσύνη τους αφήνει να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να συνεχίσουν να τα βγάζουν όλα σε κοινή θέα…

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

TECH NEWS

Google Al: Πολύ σύντομα η τεχνητή νοημοσύνη θα μας γράφει και τα email!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET