Είναι viral

Φοιτήτρια γίνεται viral γιατί κάλεσε ντελιβερά να διώξει μια αράχνη από το σπίτι της!

Το σκηνικό μπορεί να παίχτηκε τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο όπως πολλά ανάλογα περιστατικά, έχει γίνει διαδικτυακό viral τις τελευταίες ημέρες. Η 22χρονη Demi Sweeney από τη Βρετανία, επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών των KFC, ρωτώντας αν θα μπορούσε να παραγγείλει φαγητό από την εταιρεία και στα πλαίσια της παράδοσης, ο ντελιβεράς να διώξει μια αράχνη […]

Neopolis Team

2 Σεπτεμβρίου, 2018

Το σκηνικό μπορεί να παίχτηκε τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο όπως πολλά ανάλογα περιστατικά, έχει γίνει διαδικτυακό viral τις τελευταίες ημέρες.

Η 22χρονη Demi Sweeney από τη Βρετανία, επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών των KFC, ρωτώντας αν θα μπορούσε να παραγγείλει φαγητό από την εταιρεία και στα πλαίσια της παράδοσης, ο ντελιβεράς να διώξει μια αράχνη η οποία της προκάλεσε πανικό λόγω της έντονης αραχνοφοβίας της.

«Ξύπνησα γύρω στις 10 το πρωί, όταν το μάτι μου έπεσε σε μια τεράστια αράχνη στη γωνία του διαδρόμου. Λόγω της έντονης αραχνοφοβίας μου, κάλεσα κάθε φίλο και γνωστό που είχα στη γειτονιά, ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να έρθει να βοηθήσει», δήλωσε η ίδια, περιγράφοντας το περιστατικό.

Και συνέχισε: «Τότε ένας από τους φίλους μου, μου πρότεινε να παραγγείλω φαγητό και να ζητήσω από τον ντελιβερά να με βοηθήσει. Κάπως έτσι επικοινώνησα με το Deliveroo [αντίστοιχο με το δικό μας e-food] κι ανέφερα το πρόβλημά μου στην εξυπηρέτηση πελατών».

Ακούγοντας το χτύπημα στην πόρτα, η κοπέλα ένιωσε τεράστια ανακούφιση κι έτρεξε προς την πόρτα. Έλα όμως, που εκεί την περίμενε μία ακόμα έκπληξη.

«Βλέποντας τον κύριο μπροστά μου, τον ρώτησα αμέσως αν είχε διαβάσει τη σημείωση στην παραγγελία μου. Μου απάντησε καταφατικά, ωστόσο μ’ ένα χαμόγελο μου δήλωσε πως κι ο ίδιος φοβάται τις αράχνες. Ευτυχώς, μετά από πολλά παρακάλια πείστηκε να με βοηθήσει».

Τελικά ο «συναγερμός» έλαβε λήξη, με την Demi να υπερευχαριστεί τον υπάλληλο και να του προσφέρει ένα γεναιόδωρο φιλοδώρημα. Έκτοτε, παραδέχεται πως αντιμετωπίζει τους ντελιβεράδες ως πραγματικούς… ήρωες.

Μπορεί να καθυστέρησαν, αλλά τα παλικάρια αυτά, επιτέλους δικαιώνονται!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Μηχανολόγοι ΕΜΠ: Με φακούς έδωσαν σήμερα εξεταστική οι φοιτητές λόγω κακοκαιρίας!

Είναι viral

Θεούλα κόβει βασιλόπιτα για κάθε μάθημα των Πανελληνίων, πέφτει το φλουρί στο ΑΟΘ!

Έρευνες λένε

Αναδείχθηκαν οι top10 πόλεις στην Ευρώπη για τους single και η Αθήνα δεν είναι σ’ αυτές!

Είναι viral

Εκκολαπτόμενος εντερπρενέρ βγάζει λεφτά πουλώντας άδεια μπουκάλια στο ίντερνετ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET