Είναι viral

Φοιτήτρια έμαθε ότι κέρδισε 3,4 εκατ. εν μέσω διάλεξης, περίμενε να τελειώσει πριν πανηγυρίσει!

ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

31 Αυγούστου, 2020

Μια ιδανική μέρα στο πανεπιστήμιο, παιδιά, δεν είναι όταν βγαίνει αποτέλεσμα εξεταστικής και βλέπεις περασμένο μαθηματάκι. Είναι όταν ανακαλύπτεις πως δε θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις κανένα μάθημα από εδώ και στο εξής!

Με αρκετές δόσεις παραπόνου που δεν το έχουμε ζήσει ακόμη, θα δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στη συναδέλφισσα από το Γκλενέλγκ της Αυστραλίας που το κατάφερε, μαθαίνοντας ότι κέρδισε το λαχείο των 4,8 εκατ. AUD (περίπου 3,4 εκατ. δολάρια) μέσω μέιλ κατά τη διάρκεια διάλεξης.

Κι ενώ βέβαια μια λογική αντίδραση θα ήταν να πάθει αμόκ, να δώσει τα φιλιά της στον καθηγητή και να μην την ξαναδεί ποτέ κανένα αμφιθέατρο, η τύπισσα παρέμεινε στη θέση της και περίμενε να τελειώσει το μάθημα για να επικοινωνήσει με την εταιρεία The Lott. ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

Η 20χρονη δήλωσε ότι τη στιγμή που αντίκρισε το μέιλ σκέφτηκε πως δεν μπορούσε να εκφραστεί καταλλήλως, γιατί θα διέκοπτε το μάθημα. Ναι, λογικά αυτό είναι το πρώτο πράγμα που περνάει από το μυαλό σου όταν μαθαίνεις ότι είσαι εκατομμυριούχος.

Κοιτούσα απλώς το ρολόι, περιμένοντας να τελειώσει η διάλεξη και να σας καλέσω (το πρακτορείο). Ήταν η πιο αγωνιώδης στιγμή της ζωής μου.

Παραδέχτηκε βέβαια πως της ήταν πολύ δύσκολο να μην αρχίσει να φωνάζει και να χοροπηδάει από τη χαρά της, μιας και τα 20 χιλιάρικα το μήνα επί 20 ολόκληρα χρόνια τον προκαλούν τέτοιο ενθουσιασμό.

Εμάς ακόμα θα μας προκαλούσε μια κάπως σνομπ στάση απέναντι στη σχολή, ενώ η 20χρονη είπε πως στόχος της είναι να πάρει το πτυχίο πρώτα. Τέλος, σχεδιάζει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο στη μητέρα της και να βάλει μπρος για ταξίδια στην Αυστραλία. Από εκεί και πέρα, θα διευκολυνθεί κατά πολύ η ζωή της!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET