Είναι viral

Φοιτήτρια δεν καθαρίζει για κάνα χρόνο το χώρο της, παίρνει βραβείο για το πιο βρώμικο σπίτι!

Ε σε πιάνει μια αηδία!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

23 Δεκεμβρίου, 2020

Και νομίζαμε ότι εμείς ζούμε στο μεγαλύτερο αχούρι επί Γης. Ή για την ακρίβεια, η μάνα μας μας έκανε να το πιστεύουμε. 

Τελικά όμως, υπάρχουν και χειρότερα φοιτητικά σπίτια και από τη μία νιώθουμε πιο καθαροί από ποτέ, από την άλλη όμως στο τσακ είμαστε να… βγάλουμε ό,τι έχουμε φάει.

Λίγο το παράκανε η φίλη μας από την Αγγλία, Brittani Cooper, ωστόσο αυτό της χάρισε το βραβείο του πιο βρώμικου σπιτιού, οπότε ίσως και να άξιζε.

Πάντως, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, μιλάμε για τον ορισμό της μπίχλας και της βρωμιάς, πράγμα για το οποίο δε θα έπρεπε να είναι πολύ περήφανος κάποιος, αλλά να που υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι.

Από τη στιγμή άλλωστε που γίνονται σχετικοί διαγωνισμοί και μοιράζονται έπαθλα, γιατί όχι; 

Το οξύμωρο στην όλη υπόθεση είναι πως η 19χρονη… νικήτρια, σπουδάζει Real Estate στο Μπρίστολ και κάτι μας λέει πως δε θα καταφέρει να πουλήσει πολλά σπίτια αν αυτή είναι η εικόνα της για τον τέλειο χώρο.

Πεταμένα κουτιά από πίτσα, μπουκάλια, βρώμικα πιάτα, σακούλες από σκουπίδια και καμία διάθεση για γενικό καθαρισμό, φαίνονται στις εικόνες, οι οποίες ανάμεσα σε αντίστοιχες φωτογραφίες άλλων 982 διαγωνιζόμενων, κέρδισαν την πρώτη θέση.

Εντωμεταξύ, η φοιτήτρια συγκατοικεί με άλλους 5 κι αυτό πια μας κάνει να πιστεύουμε ότι είναι γενικό το πρόβλημα καθαριότητας στη χώρα. Είναι όντως πολύ πιθανό ένα άτομο μέσα σε μια παρέα να έχει τσακωθεί με το συμμάζεμα, αλλά οι υπόλοιποι δε θα έπρεπε να ενοχληθούν; 

Στην προκειμένη περίπτωση η απάντηση είναι όχι, ενώ ακόμα και οι γονείς της Brittani δε φάνηκαν και πολύ σοκαρισμένοι, αφού ο μπαμπάς της ήταν εκείνος που την παρότρυνε να συμμετάσχει στο διαγωνισμό.

Όπως δήλωσε η 19χρονη φοιτήτρια: «Ο μπαμπάς μου είδε ότι το web-blinds.com είχε λανσάρει μια καμπάνια σε μια ιστοσελίδα, ώστε να βρει το χειρότερο φοιτητικό σπίτι στο Η.Β.. Μου έστειλε τον σύνδεσμο για το άρθρο για πλάκα, επειδή ήξερε ότι οι συγκάτοικοί μου κι εγώ δεν κρατήσαμε το διαμέρισμά μας πολύ τακτοποιημένο τον τελευταίο χρόνο». 

Η ίδια λοιπόν, αποφάσισε πως αξίζει να δοκιμάσει (μιας και είχε αρκετές ελπίδες) και πράγματι κατάφερε να πάρει την πρωτιά. Μαζί με αυτήν τσέπωσε και £500, από τα οποία πλέον ο μπαμπάς της ζητάει μερίδιο, μιας και ήταν εκείνος που την οδήγησε στον διαγωνισμό και κατ’ επέκταση στη νίκη.

Η Brittani όμως δεν είναι διατεθειμένη να χαρίσει τίποτα από αυτό το ποσό, αφού σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει στη διακόσμηση του νέου της φοιτητικού σπιτιού, το οποίο όπως είπε, θα κρατήσει σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Αυτό, αν θέλουμε το πιστεύουμε. 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET