ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Φοιτητής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ ο Ιρανός πρόσφυγας από τη Λέσβο!

Τα καλύτερα έρχονται!

Neopolis Team

28 Ιουλίου, 2022

Οι βάσεις είναι εδώ και επιτέλους η αγωνία των υποψηφίων τελείωσε. Ξεκινώντας από τις εβδομάδες των εξετάσεων, στη συνέχεια η ανακοίνωση των βαθμολογιών και τέλος αυτή των βάσεων, τα πιο αγχωτικά σημεία των Πανελληνίων βρίσκονται στο παρελθόν και πλέον οι φετινοί υποψήφιοι καλούνται να κάνουν την επόμενη κίνηση.

Άλλοι θα βάλουν πλώρη για αναζήτηση σπιτιού, άλλοι θα ετοιμαστούν για φοιτητικά χρόνια από το πατρικό, και άλλοι θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα κάνουν άλλη μία προσπάθεια του χρόνου. Ο Κουρός Μπαϊγκί, ο 19χρονος Ιρανός πρόσφυγας που το 2019 έφτασε στη Λέσβο με την οικογένειά του μπορεί περήφανα να δηλώνει πως ο στόχος επετεύχθη και να ονειρευτεί ένα λαμπρό μέλλον!

Ο 19χρονος προκάλεσε αίσθηση από τη στιγμή που βγήκαν οι βαθμοί των Πανελλαδικών, σημειώνοντας 18,25 και καταφέρνοντας έτσι να γίνει ο δεύτερος σε βαθμολογία μαθητής της θετικής κατεύθυνσης του Πρότυπου Λυκείου Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Σε 3 μόλις χρόνια τονίζουμε! 

Η περίπτωσή του έφτασε μέχρι τον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μαζί με τον Υπουργό μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, τον προσκάλεσαν σε συνάντηση. Ακόμα, την περασμένη Κυριακή ο Κουρός ήταν καλεσμένος στη γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας από την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου με την οποία επίσης συναντήθηκε.

Σήμερα, ο 19χρονος γιόρτασε την εισαγωγή του σε ένα από τα κορυφαία ελληνικά πανεπιστήμια, το ΕΜΠ, και συγκεκριμένα στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και αποτελεί παράδειγμα προς όλους μας. Όχι μόνο για την επιτυχία του, αλλά για την προσπάθειά του και μόνο!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Damiano και Dove Cameron είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη, πάμε να κλάψουμε στη γωνίτσα μας!

ΕΛΛΑΔΑ

Πλατεία Κλαυθμώνος: Στην καθιερωμένη κλοπή στολιδιών του δέντρου προχώρησαν άγνωστοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που είχε καταναλώσει κοκτέιλ ναρκωτικών και έπεσε σε κώμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο Κρήτης: Άγνωστο ουράνιο αντικείμενο έκανε τη νύχτα μέρα, όλα καλά!

ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Άνδρα που επιτέθηκε σεξoυαλικά σε τρεις κοπέλες αναζητούν οι αρχές!

TECH NEWS

Η Xiaomi Black Friday είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις αγαπημένα προϊόντα σε top τιμές!

TECH NEWS

My Week: Το Insta ετοιμάζει νέο χαρακτηριστικό με stories που θα κρατάνε μία εβδομάδα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET