Είναι viral

Φοιτητής παραλίγο να ανατινάξει τις φοιτητικές εστίες, φτιάχνοντας καύσιμο πυραύλων στην κουζίνα!

Φοιτητής-κουζίνα, worse love story than Twillight...

Neopolis Team

1 Μαρτίου, 2022

Άλλη μία αποτυχημένη προσπάθεια σύσφιξης σχέσεων φοιτητή-κουζίνας καταγράφηκε στην Γιούτα της Αμερικής (διότι είναι παγκόσμιο το πρόβλημα), καταλήγοντας σε μεγάλη πυρκαγιά.

Για αρχή, να πούμε ότι δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε, καθώς έχουμε κάνει κι εμείς τα λάθη μας (βλ. 1 και 2 ). Καθαρά για την είδηση λοιπόν, αλλά και για να πάρουμε μια παρηγοριά ότι δεν είμαστε μόνοι μας, αναφέρουμε την ιστορία του φοιτητή από το Πανεπιστήμιο Μπρίγκαμ Γιανγκ, ο οποίος αντί να αρκεστεί στο παραδοσιακό φοιτητικό πιάτο, mac and cheese, αποφάσισε να μπει σε ακόμα πιο επικίνδυνα μονοπάτια, κάνοντας πειράματα στην κουζίνα. Λες και τα ‘χουμε βρει με το μαγείρεμα και μπορούμε να εξασκήσουμε κι άλλες ικανότητες…

Ενώ λοιπόν το συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού αποτελεί ούτως ή άλλως πεδίο μάχης για τους φοιτητές, ο 22χρονος φίλος το πήρε λίγο πιο κυριολεκτικά, επιχειρώντας να φτιάξει 2 κιλά καύσιμο πυραύλων. Νομίζω δε χρειάζεται καν να σας πούμε τη συνέχεια. Αλλά ας το κάνουμε.

Γύρω στις 16:30, ο wannabe Mr. White, είδε τα σχέδιά του να γίνονται στάχτη από την έκρηξη και η φοιτητική εστία στην οποία διέμενε, επίσης. Ευτυχώς, ο ίδιος και ο συγκάτοικός του δεν έπαθαν τίποτα, ενώ οι 22 φοιτητές που μένουν γύρω από το δωμάτιό του, παρότι δεν υπέστησαν κάποια σωματική βλάβη, αναγκάστηκαν να βρουν αλλού να μείνουν αφού ο συναγερμός πυρανίχνευσης πλημμύρισε τους χώρους τους. Οι υλικές ζημιές γενικότερα, σημειώνεται πως ήταν μεγάλες.

Ο φοιτητής δικαιολόγησε την πράξη του λέγοντας πως προσπαθούσε να φτιάξει κάτι που είχε δει στο ίντερνετ, με την αστυνομία να επιβεβαιώνει πως τα υλικά που χρησιμοποίησε ήταν κοινά υλικά που βρίσκεις στα μαγαζιά. Η ίδια εντωμεταξύ, κάλεσε τους φοιτητές να κρατούν τα πειράματά τους στους εργαστηριακούς χώρους, όσο βρίσκονται υπό την επίβλεψη έμπειρων ανθρώπων. Fair enough.

Ας περιορίσουμε λοιπόν τις πιθανότητες να συμβεί κάτι κακό, μπαίνοντας στην κουζίνα μόνο για τα αναγκαία, όπως το μαγείρεμα. Άλλωστε, ακόμα κι εκεί εξακολουθεί να είναι μεγάλος ο κίνδυνος…

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Το Νερό μας σέβεται»: Μια 360˚καμπάνια-μανιφέστο για το Νερό και τον Άνθρωπο από το ZΑΓΟΡΙ!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

H ΑΜΣΤΕΛ στηρίζει νέους μουσικούς με τη διασκευή του εμβληματικού «Ζεϊμπέκικου»!

Είναι viral

Τύπισσα μπουχτισμένη με τις σχέσεις, έφτιαξε τον ιδανικό άντρα με AI και τον παντρεύτηκε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET