ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτητής κάλεσε για βόμβα στο αεροδρόμιο, επειδή δεν ήθελε να τον επισκεφτούν οι γονείς του!

Ο θεούλης προκάλεσε πανικό σε αεροδρόμια κι αεροπλάνα, απλά για να γλιτώσει από την γκρίνια της μάνας του!

Neopolis Team

22 Μαΐου, 2019

Σοβαρά τώρα, σε πόσο άθλια κατάσταση παίζει να βρισκόταν το σπίτι του;

Πολλοί φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το πατρικό τους θα τον καταλάβουν όσον αφορά τις ανεπιθύμητες επισκέψεις γονέων, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο πήγε να αποφύγει μια τέτοια κατάσταση, ήταν λίγο παρατραβηγμένος.

Μιλάμε για έναν Γάλλο φοιτητή, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο στην προσπάθειά του να αποτρέψει τον ερχομό των δικών του στο φοιτητικό του σπίτι στην πόλη Ρεν, δημιούργησε τέτοια αναστάτωση, που θα ευχόταν να είχε υποστεί καλύτερα τη μουρμούρα της μαμάς για τα μαθήματα, την ακαταστασία και για όλα εκείνα για τα οποία είναι γνωστές ψυχοβγάλτρες οι μαμάδες.

Αντ’ αυτού όμως, προτίμησε να καλέσει στο αεροδρόμιο που θα επιβιβάζονταν οι γονείς του και να προειδοποιήσει για βόμβα:

Ακούστε με προσεκτικά, το αεροπλάνο της EasyJet από τη Λιόν για τη Ρεν δε θα απογειωθεί, διαφορετικά θα ανατιναχθεί.

Αυτά συγκεκριμένα ήταν τα λόγια του στο τηλεφώνημα που έκανε στις 18 Ιανουαρίου, προκειμένου να ακυρωθεί η πτήση και να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Έλα όμως, που μόνο την ησυχία του δε βρήκε!

Εξαιτίας τη φαεινής του ιδέας, το αεροπλάνο που μετέφερε 150 επιβάτες, αναγκάστηκε να κάνει στροφή και να επιστρέψει στη Λιόν. Άλλες 12 πτήσεις καθυστέρησαν, λόγω των ερευνών για τον εντοπισμό της ανύπαρκτης βόμβας, ενώ ένα αεροπλάνο της Lufthansa που επρόκειτο να προσγειωθεί στη Λιόν, τελικά οδηγήθηκε στη Γενεύη της Ελβετίας.

Ένας χαμούλης επικράτησε με λίγα λόγια, επειδή ο τυπάς δεν ήταν σε mood να δει τους γονείς του…

Ο 23χρονος βέβαια εντοπίστηκε πολύ γρήγορα από τις αρχές, καθώς εκτός από ηλίθιες ιδέες, είχε και ηλίθιους τρόπους εκτέλεσής τους. Το τηλεφώνημα για την απειλή βόμβας έγινε από το προσωπικό του τηλέφωνο, οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν ήταν και τόσο δύσκολο να εντοπιστεί. Στη συνέχεια, συνελήφθη μόλις έφτασαν οι γονείς του στην πόλη (κι όμως, παρά την τόση φασαρία αυτοί κατάφεραν να φτάσουν στον προορισμό τους, αφού άλλαξαν πτήση). 

Κατά την απολογία του παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε πως θα προκαλούσε τέτοια φασαρία. Όσο για το λόγο που έπρεπε να αποτρέψει πάση θυσία την επίσκεψη των γονιών του, ανέφερε:

Δεν μπορούσα ούτε να το διανοηθώ. Όταν δεν είχα μαθήματα, περνούσα τη μέρα μου καπνίζοντας κάνναβη.

Ο κατά τ’ άλλα κάτοχος πτυχίου Nομικής, κάπνιζε 10 τσιγάρα την ημέρα, με τον εθισμό του να είναι γνωστός στους δικούς του. Προσπάθησε έτσι λοιπόν ν’ αποφύγει την αντιπαράθεση μαζί τους και να κρύψει την κατάσταση στο σπίτι του. Μόνο που στο τέλος, η κατάσταση αυτή έγινε γνωστή σε πολύ περισσότερο κόσμο…

Η ιστορία έκλεισε με το δικαστήριο να τον καταδικάζει σε φυλάκιση 9 μηνών με διετή αναστολή και την υποχρέωση να παρακολουθήσει πρόγραμμα αποτοξίνωσης. «Αν για τον κατηγορούμενο ήταν απλώς μια φάρσα, για όλους τους άλλους δεν ήταν καθόλου φάρσα. Αυτά είναι πράγματα που δε λέγονται σε μια κοινωνία όπου η τρομοκρατία είναι υπαρκτή», σχολίασε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

Ακόμη, ο φοιτητής θα πρέπει επίσης να αποζημιώσει τα δύο αεροδρόμια με το ποσό των 3.250 ευρώ συνολικά. Στο δικαστήριο ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του και να γίνει δικηγόρος. Πρόσφατα άρχισε και πάλι να μιλά με τους γονείς του, οι οποίοι όμως δεν παρέστησαν στο δικαστήριο.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΜΜΜ: Ποια μέσα τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη 17/4!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε μαγαζί της Μαδρίτης μπορείς να φας το τελευταίο δείπνο του Τιτανικού (με δική σου ευθύνη)!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περιοχές της Ελλάδας που κινδυνεύουν με ερημοποίηση αν συνεχίσουμε έτσι!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστρέφουν τα πατίνια της Lime, γιατί δεν τους έφτασε ο πρώτος γύρος… κακοποίησης!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λάμα γίνεται φοιτητής σε Κολέγιο των ΗΠΑ, με στόχο το πτυχίο στην κλωστοϋφαντουργία!

SPILL THE TEA

Όλα δείχνουν πως η Shakira είναι ζευγάρι με τον Lucien Laviscount από το ‘Emily in Paris’!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET