Είναι viral

Φοιτητής κατεβάζει δίλιτρο μπουκάλι Jack Daniel’s μονορούφι, σπάει κάθε ρεκόρ βλακείας!

Κοίτα μαμά, χωρίς συκώτι!

Default avatar

Γιάννης Μπελεσιώτης

17 Ιανουαρίου, 2021

Πόσες φορές ξυπνήσατε ένα πρωινό Κυριακής, ανοίξατε τα μάτια σας, κοιτάξατε με απορία το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε και προσπαθούσατε να θυμηθείτε τι πράγμα σας οδήγησε σε αυτή την άθλια κατάσταση, καθώς είναι αλήθεια πως είχατε και ένα σημαντικό κενό μνήμης για το τι έγινε τις προηγούμενες ώρες; Μιλάω φυσικά για εποχές προ κορωνοϊού, όπου μπορούσαμε και τα κάναμε κάτι τέτοια.

Στα επόμενα λεπτά που η θολούρα άρχιζε να υποχωρεί, ήταν σαφές πως γίνατε αλοιφή από το ποτό το περασμένο βράδυ. Ξέρω ξέρω, δε σας αρέσει αυτό το αίσθημα, όμως ελάτε τώρα πείτε την αλήθεια. Μόλις επιστρέψουμε στην κανονικότητα δε θα φάτε όλο το χαρτζιλίκι στα ποτάκια σας;

Ο Jaleb Gann, φοιτητής στο Παν/μιο του Κάνσας μάλλον δεν άντεχε να περιμένει την επιστροφή στην κανονικότητα και αποφάσισε να ρεφάρει όλο αυτό το ποσοστό αλκοόλ που έχει χάσει τον τελευταίο καιρό, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Ο 19χρονος λοιπόν, άνοιξε ένα σχεδόν δίλιτρο μπουκάλι Jack, τοποθέτησε σαν κύριος ένα καλαμάκι που θα τον βοηθούσε στη διαδικασία και το κατέβασε με μία γουλιά μέσα σε 18 δεύτερα. Και όλοι ξέρουμε πόσο βαρύ ποτό είναι το Jack Daniel’s.

Γύρω από τον φοιτητή ακούγονται φωνές που από τη μία τον ενθαρρύνουν κι από την άλλη παρακαλάνε να μην το κάνει, όμως ο Jaleb είναι αποφασισμένος. Βρίσκεται στη διαδρομή του να γράψει ιστορία και να μείνει στο πάνθεον των αστικών θρύλων και των φοιτητικών ιστοριών. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει πίσω και να μην ολοκληρώσει το κατόρθωμά του. Και κάπως έτσι ο φοιτητής Βιολογίας άδειασε ολόκληρο μπουκάλι ουσιαστικά μονορούφι.

@makecollegegreatagain

Όπως είναι φυσικό, το βίντεο έγινε viral στα social media και στο TikTok κυρίως, με τους περισσότερους να αναφέρουν το πόσο επικίνδυνο και ανόητο είναι αυτό που έκανε ο Jaleb. Ο ίδιος βέβαια υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας πως, ναι εντάξει, είναι επικίνδυνο αλλά σίγουρα αποτελεί κάποιου είδους παγκόσμιο ρεκόρ. Με λίγα λόγια, μπρος στη φήμη τι σημασία έχει και λίγος πόνος; Βέβαια, όταν μιλάμε για μονορούφι Jack Daniel’s πιστέψτε με, ο πόνος σίγουρα δεν είναι λίγος.

Εμείς κρατάμε αποστάσεις από αυτό το βίντεο πάντως και δεν υιοθετούμε. Μην το επιχειρήσετε στο σπίτι.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET