ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ: Παράταση μέχρι τις 10 Ιανουαρίου πήραν οι αιτήσεις, προλάβετε!

Σε παράταση προχωρά το ΙΚΥ για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων του φοιτητικού επιδόματος, προκειμένου να μπορέσουν όλοι οι υποψήφιοι που το δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση, καθώς και να προβούν σε διόρθωση στοιχείων της ήδη υποβληθείσας. Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση η παράταση δίνεται μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 15:00. Ολόκληρη η ανακοίνωση: […]

Neopolis Team

24 Δεκεμβρίου, 2019

Σε παράταση προχωρά το ΙΚΥ για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων του φοιτητικού επιδόματος, προκειμένου να μπορέσουν όλοι οι υποψήφιοι που το δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση, καθώς και να προβούν σε διόρθωση στοιχείων της ήδη υποβληθείσας.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση η παράταση δίνεται μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 15:00.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων και των ερωτημάτων που μας έθεσαν ο υποψήφιοι σχετικά με τη δυνατότητα υποβολής αίτησης για το Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες – ακαδημαϊκό έτος 2018-2019» ως προς την επιλογή των πεδίων και των μοριοδοτούμενων κριτηρίων, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΚΥ αποφάσισε:

Προς διευκόλυνση των αιτούντων, την χορήγηση παράτασης για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων έως την Παρασκευή 10-1-2020 και ώρα 15.00, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσους υποψήφιους επιθυμούν α) να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας ή και

β) να προβούν στη διόρθωση στοιχείων της ήδη υποβληθείσας αιτήσεως τους (οδηγίες για τη διαδικασία άρσης οριστικοποίησης της υποβληθείσας αιτήσεως και υποβολής νέας αιτήσεως βλ.κεφ.12.1 του Εγχειριδίου χρήσης πληροφοριακού συστήματος αιτήσεων για το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες).

Σύμφωνα με τις Κανονιστικές Διατάξεις του προγράμματος, το Ι.Κ.Υ. προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 κατ΄ ελάχιστον 3.771 υποτροφίες για προπτυχιακούς φοιτητές/τριες που φοιτούν σε Τμήματα/Σχολές των Α.Ε.Ι. της Ελλάδας. Δικαίωμα υποβολής αίτησης για χορήγηση υποτροφίας έχουν οι φοιτητές/τριες προπτυχιακού κύκλου σπουδών που φοιτούσαν κατά το ακαδ. έτος 2018/19 σε ημεδαπά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Εκκλησιαστικές Ακαδημίες και Σχολές Καλών Τεχνών. Εξαιρούνται οι φοιτητές Στρατιωτικών και Αστυνομικών Σχολών, των Ακαδημιών του Εμπορικού Ναυτικού και της Πυροσβεστικής, καθώς και του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.). Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με όρους και προϋποθέσεις για την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης, περιγράφονται στο σχετικό κεφάλαιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χορήγηση υποτροφίας.

Είναι viral

Μετά από 961 προσπάθειες πήρε το δίπλωμα οδήγησης στα 69 της και μας έδωσε ελπίδα!

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET