ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Αυτή είναι η ημερομηνία που πάμε στις κάλπες!

Εσείς θα ψηφίσετε;

Neopolis Team

14 Μαρτίου, 2019

Μετά από συνεδρίαση του διαπαραταξιακού συμβουλίου των φοιτητών, ορίστηκε και επίσημα η ημερομηνία διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών.

Ειδικότερα, σε περίπου ένα μήνα από τώρα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 10 Απριλίου, οι φοιτητές θα βρεθούν μπροστά στις κάλπες για να δώσουν την ψήφο στην παράταξη της επιλογής τους. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και φέτος η προσέλευση των φοιτητών στις εκλογές, καθώς για τις φοιτητικές παρατάξεις ισχύει το «κάθε πέρυσι και καλύτερα».

Σύμφωνα πάντως με την επίσημη ανακοίνωση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ (οι υπόλοιπες παρατάξεις δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε δηλώσεις), κατά τη διάρκεια του διαπαραταξιακού συμβουλίου υπήρξαν προστριβές μεταξύ των εκπροσώπων και έντονες διαφωνίες σχετικά με την πρόταση για θεσμική κεντρική εκπροσώπηση των φοιτητών.

«Με τα πανεπιστημιακά ιδρύματα να έχουν μετατραπεί σε εστίες εγκλήματος και παραβατικότητας, την ανεργία στους νέους να καλπάζει, την χρηματοδότηση των Πανεπιστημίων στο ναδίρ και την πλήρη έλλειψη οποιασδήποτε μεταρρύθμισης και μακροχρόνιου πλάνου σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ως ΔΑΠ ΝΔΦΚ δηλώνουμε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των φοιτητών για 33ησυνεχόμενη χρονιά, με αποκλειστικό γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου Πανεπιστημίου, το οποίο θα παρέχει ασφάλεια και άψογη ακαδημαϊκή κατάρτιση στους φοιτητές, μακριά από οποιαδήποτε αντίληψη ισοπέδωσης και υποβάθμισης

Τις επόμενες ημέρες θα διαβάσουν πολλά τα μάτια μας…

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αναβάλλεται αύριο η εξεταστική στα πανεπιστήμια της Αττικής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητές του Παν. Πατρών έφτιαξαν μινιατούρα της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου με ζυμαρικά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ εμπνέεται από το ΠΑΜΑΚ και φέρνει τη δική του εφαρμογή με όλα τα αναγκαία!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στα ελληνικά ΑΕΙ όλοι γνωρίζουν για τα μαζικά κοψίματα φοιτητών, όμως κανείς δεν κάνει τίποτα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET