ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Φοιτητές του Κέιμπριτζ τα πέταξαν όλα έξω και φωτογραφήθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό!

Τα καλλίγραμμα κορμιά του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, τα πέταξαν όλα έξω και πόζαραν όλο χάρη για φιλανθρωπικό σκοπό. Αθλητές και αθλήτριες, άφησαν στην άκρη τις αναστολές τους και φωτογραφήθηκαν γυμνοί για τη δημιουργία ημερολογίου που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους και θα πωλείται έναντι 10 λιρών. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν σε […]

Neopolis Team

14 Σεπτεμβρίου, 2018

Τα καλλίγραμμα κορμιά του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, τα πέταξαν όλα έξω και πόζαραν όλο χάρη για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αθλητές και αθλήτριες, άφησαν στην άκρη τις αναστολές τους και φωτογραφήθηκαν γυμνοί για τη δημιουργία ημερολογίου που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους και θα πωλείται έναντι 10 λιρών.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν σε οργανισμούς για την καταπολέμηση των διατροφικών διαταραχών, την υποστήριξη θυμάτων βιασμών στις πανεπιστημιουπόλεις κ.λπ.

Πίσω από το φλας των φωτογραφιών κρύβεται ο φωτογράφος Kevin Low, ενώ το concept της φωτογράφησης απεικόνιζε τα αθλήματα των φοιτητών.

Οι ομάδες ξιφασκίας, ποδοσφαίρου, νέτμπολ και κολύμβησης του Πανεπιστημίου, μαζί με τα ειδικά βοηθήματα των αθλημάτων τους, πόζαραν στις πιο ιστορικές γωνιές, όπως τη διάσημη Μαθηματική Γέφυρα του Queen’s College, τη βιβλιοθήκη και την τραπεζαρία του Corpus Christi College, και πραγματικά εντυπωσίασαν με τις αναλογίες τους.

Η φοιτήτρια Emma Teal, μία από τις διοργανώτριες του πρότζεκτ, δήλωσε:

«Απολαύσαμε πολύ τις φωτογραφήσεις, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκαν να γίνουν σχεδόν ξημερώματα, ώστε οι χώροι να είναι άδειοι από τους φοιτητές. Ένα αστείο στιγμιότυπο ήταν όταν κάποιοι τουρίστες που επισκέπτονταν το Πανεπιστήμιο “έπεσαν” πάνω στη φωτογράφηση στην Μαθηματική Γέφυρα και έμειναν με ανοιχτό το στόμα»

Δείτε τη φωτογράφηση:

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα ζουν με τους γονείς τους μέχρι τα 34, δεν έχουν κι άλλη επιλογή!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εστίες Αθήνας: Χωρίς κλιματισμό έβγαλαν τον καύσωνα 1500 φοιτητές, τους λες και survivors!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες: Μαθηματικά, Φυσική και Ιστορία ρίχνουν τις βάσεις – Οι πρώτες εκτιμήσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET