ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητές στην Άρτα καταγγέλουν την σπιτονοικοκυρά ότι τους μπάνιζε όποτε γδύνονταν!

Τίμιο οφθαλμόλουτρο η γιαγιά!

Neopolis Team

7 Φεβρουαρίου, 2019

Βρε συ; Παίρνεις ματάκι τη νεολαία βρε;

Στην Άρτα συνέβη ένα εντελώς παράδοξο περιστατικό με μια γυναίκα 68 ετών. Η ίδια, παντρεμένη με έναν 80χρονο, παρακολουθούσε κρυφά κατά τις βραδινές ώρες τους νεαρούς φοιτητές, στους οποίους νοίκιαζε τα διαμερίσματά της.

Σηκωνόταν που λέτε, στεκόταν στις μπαλκονόπορτες και τους έπαιρνε μάτι μέχρι εκείνοι να γδυθούν για να τους κάνει (μάλλον) χάζι.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο fanaripress.gr, η 68χρονη φέρεται να νοικιάζει τις γκαρσονιέρες της μόνο σε άντρες φοιτητές, καθώς τα δωμάτια και το σπίτι της είναι δίπλα και μοιράζονται την ίδια αυλή. Γι’ αυτό και το έργο της, όπως καταλαβαίνετε, είναι εύκολο.

Οι φοιτητές που βίωναν αυτήν την κατάσταση, διότι παιδιά τη λες και creepy την όλη φάση, αναφέρουν πως η σπιτονοικοκυρά τους το κάνει αυτό κάθε βράδυ.

Μάλιστα, ένας από τους φοιτητές δήλωσε πως ένα βράδυ μετά τις 23:00, ήταν με το εσωρούχο του κι εκείνη αφού τον είδε, του χτύπησε το κουδούνι με την πρόφαση ότι ήθελε τα χρήματα από τα κοινόχρηστα. Μόλις όμως αντιλήφθηκε πως παίζει φρέσκο αιματάκι στον χώρο, δεν έλεγε να φύγει απ’το σπίτι αν δεν γνώριζε και τους φίλους του φοιτητή.

Η ζωή της στα άκρα!

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πρωτιά για φοιτήτριες της Νομικής Αθηνών σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης ρωμαϊκού δικαίου!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λάμα γίνεται φοιτητής σε Κολέγιο των ΗΠΑ, με στόχο το πτυχίο στην κλωστοϋφαντουργία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET