ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, για ακόμη μια χρονιά, ετοιμάζεται να μοιράσει χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, με αφορμή την έναρξη της εορταστικής περιόδου! Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, με σκοπό τα έσοδά του να διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου. Στο κτίριο του ΙΕΚ […]

Neopolis Team

21 Δεκεμβρίου, 2017

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, για ακόμη μια χρονιά, ετοιμάζεται να μοιράσει χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, με αφορμή την έναρξη της εορταστικής περιόδου!

Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, με σκοπό τα έσοδά του να διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Στο κτίριο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στο Κέντρο της Αθήνας(Ιπποκράτους 22), στην είσοδο και στο αμφιθέατρο του 5ου ορόφου, οι σπουδαστές στους τομείς γαστρονομία, fashion, παιδαγωγικά, αισθητική, βοηθ. Φαρμακείου έχουν ήδη ετοιμάσει τα προιόντα  αλλά και τις υπηρεσίες που θα διαθέσουν στο κοινό, σε συμβολικές τιμές.

Συγκεκριμένα, στο bazaar το κοινό θα μπορεί να βρει γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά, ένα υπέροχο Christmas market με handmade προιόντα περιποίησης, ημερολόγια, στολίδια ενώ οι κυρίες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς, όπως το κομμωτήριο, το μακιγιάζ και το μανικιούρ.

Παράλληλα, θα υπάρχει και λαχειοφόρος, στην οποία οι τυχεροί θα διεκδικήσουν δύο διπλές προσκλήσεις για κοκτέιλ στο Bar Momix και μια all incusive διαμονή για δυο βράδια στο Atlantica Hotels & Resorts, στην Ρόδο.

Το κοινό θα ξεσηκώσει με τις Χριστουγεννιάτικες – κι όχι μόνο -μουσικές του επιλογές ο DJ που θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της σχολής!

Το bazaar θα είναι ανοιχτό στο κοινό από τις 12.00 κι η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους!

To event της εκδήλωσης στο facebook

ΧΟΡΗΓΟΙ: Atlantica Hotels & Resorts, Momix molecular mixology bar, Juliette Armand, Unilever, Μύλοι Ασωπού, Friesland, Ledra Foods, ΗΛΙΟΣ, Μ.Αλέξανδρος

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET