Είναι viral

TikToker πάει να κάνει φάρσα σε μαγαζί και καταλήγει με κεφαλοκλείδωμα στο πάτωμα!

Δεν το λες και ψύχραιμη αντίδραση.

Neopolis Team

28 Μαρτίου, 2022

Το να διαταράξει κάποιος άκυρος την ψυχική ηρεμία και το τύμπανο του αυτιού σου, είναι ένας καλός λόγος να σου ανάψουν τα λαμπάκια. Όντως. But still, ο παρακάτω τύπος το πήρε πιο κατάκαρδα απ’ όσο έπρεπε. Ίσως να μην έχει δει άλλα prank videos βέβαια, για να καταλάβει τι πάει να πει «κακόγουστη πλάκα». Από εκείνες που κινδυνεύεις να μείνεις στ’ αλήθεια στον τόπο.

Έχοντας ζήσει λοιπόν την εποχή του jump scare video και παρακολουθήσει πολλά nun pranks στο YouTube, επιβεβαιώνουμε ότι το πρόσφατο θύμα του TikToker Jay, αντέδρασε κάπως υπερβολικά. Ωστόσο, πολλοί ευχαριστήθηκαν το κεφαλοκλείδωμα που έκανε στο νεαρό, οπότε υποθέτουμε ότι περίμεναν πώς και πώς κάποια από τις φάρσες του (επιπέδου γυμνασίου εντωμεταξύ) να έχει τέτοιο τέλος.

https://twitter.com/NoContextHumans/status/1505083234320855041?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1505083234320855041%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ladbible.com%2Fnews%2Ftiktokker-decked-over-prank-fail-at-hardware-store-20220321

Εκεί λοιπόν που πάει να πει τη λέξη ‘muñañyo’, ο TikToker βλέπει τους ρόλους να αντιστρέφονται κι έρχεται εκείνος αντιμέτωπος με μια έκπληξη, αφού ανακαλύπτει ότι το θύμα του ήταν τελικά θαυμαστής του Conor McGregor. Μετανιώνοντας την απόφασή του σε κλάσματα δευτερολέπτου, αρχίζει να λέει επανειλημμένα «Είναι πλάκα» και τη γλιτώνει με μερικές μόνο γρατζουνιές και μια υπόσχεση στον εαυτό του ότι δε θα ξαναπάρει ποτέ τον ρόλο του σπαστικού 5χρονου που ενοχλεί κόσμο.  

@jaykindaffunny♬ original sound – Jaykindafunny

Στο μεταξύ, το ίντερνετ είναι διχασμένο, αφού άλλοι στηρίζουν την αντίδραση του άντρα στην πλάκα που υπέστη και άλλοι καταδικάζουν τη βία, ιδιαίτερα σε μια τόσο χαζή κι ανούσια κίνηση. Κακό μεν, αλλά όχι και να βγάλεις νοκ άουτ τον άλλον.

https://twitter.com/NoContextHumans/status/1505083234320855041?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1505094132653596673%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ladbible.com%2Fnews%2Ftiktokker-decked-over-prank-fail-at-hardware-store-20220321

Η αλήθεια είναι πως αχνοφαίνεται μια μικρή Karen στο πρόσωπο του θύματος. Ωστόσο, η πραγματική εξήγηση πίσω από την αντίδραση βγάζει ακόμα μεγαλύτερο νόημα, αφού κάποιος ανακάλυψε ότι ο συγκεκριμένος τύπος ήταν τελικά σωματοφύλακας.

Αντανακλαστικά είναι αυτά, καμιά φορά δεν τα ελέγχεις.

Κάπου εδώ θυμόμαστε και μια άλλη φάρσα πρόσφατα, η οποία κατέληξε με έναν νεκρό. Ο 20χρονος Timothy Wilks συγεκριμένα, υποδύθηκε τον κλέφτη με έναν φίλο του, όταν προσέγγισαν με μαχαίρια μια ομάδα ατόμων, για να βιντεοσκοπήσουν την πλάκα τους. Ο ένας από αυτούς έφερε μαζί του όπλο, και για να αμυνθεί, πυροβόλησε τον Timothy σκοτώνοντάς τον. 

Ηθικό δίδαγμα λοιπόν: δεν ενοχλούμε τον κόσμο απλά και μόνο για να σπάμε την πλάκα μας.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μύστες φοιτητές κέρδισαν εκατομμύρια στη λοταρία, «χτυπώντας» το σύστημα!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET