ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η FANTA μοιράζει snacking δώρα και όχι μόνο, μέσω του Coca-Cola application!

Η FANTA σε προσκαλεί σε απολαυστικό snacking και ατελείωτο παιχνίδι!

Neopolis Team

13 Ιουλίου, 2021

Snack, Play & Win από τη Fanta!

Αυτό το καλοκαίρι, η Fanta δίνει παιχνιδιάρικη διάθεση στην καθημερινότητά σου, και γίνεται το απόλυτο συνοδευτικό για την απόλαυση των αγαπημένων σου snacks! Μέσα από τη νέα της καμπάνια ‘Snack, Play & Win’, η Fanta σε προσκαλεί να απελευθερώσεις τον πιο ανέμελο εαυτό σου, ενώ μέσω του CocaCola Application μοιράζει πλούσια snacking δώρα, και όχι μόνο.

Αφορμή για τη νέα καμπάνια της Fanta στάθηκε η ανάγκη για περισσότερες διασκεδαστικές και ευχάριστες στιγμές, που λόγω των συνθηκών που διαμορφώθηκαν παγκοσμίως τον τελευταίο χρόνο, έλειψαν από όλους μας! Πάντα δίπλα στους νέους και στηρίζοντας την ξεγνοιασιά σε όλες τις μορφές της, η Fanta δημιουργεί το πιο fun activation και σε προσκαλεί να λάβεις μέρος και να κερδίσεις μοναδικά δώρα.

Τα βήματα είναι πολύ απλά. Αρκεί να απολαύσεις μια παγωμένη Fanta 330ml/500ml, να κατεβάσεις το CocaCola Application και, καταχωρώντας τον κωδικό που θα βρεις κάτω από το δαχτυλίδι ή το καπάκι της συσκευασίας, να συγκεντρώσεις Fanta coins για να πάρεις μέρος σε καθημερινές και μηνιαίες κληρώσεις για απίθανα δώρα. Παράλληλα, παίζοντας το Fanta Snack CatcherGame, συγκεντρώνεις gems, όπου σε συνδυασμό με τα Fanta coins, σου ανοίγουν το δρόμο προκειμένου να διεκδικήσεις δώρα στη στιγμή γύρω από το snacking και να μπεις στην κλήρωση για ακόμη μεγαλύτερα FANTA-στικά δώρα!

Are you ready to Snack, Play & Win?

You’ re now our top player! Cheers!

#FantaGreece #Snacking #Fanta

 

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα καμπάνια NESCAFÉ® Frappé είναι τόσο απολαυστική όσο και το να είσαι ο εαυτός σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET