ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Φάκελος | Καλοκαιρινές απιστίες!

Γράφει η Αλεξάνδρα Καϋμένου Αυτή η εποχή του χρόνου μας ξεμυαλίζει. Όλοι είμαστε πιο χαλαροί, πιο ανέμελοι… Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι διακοπές. Φυσικά σε κάποιο νησί. Ναι, ακόμη και τώρα που πέρασε ο 15Αυγουστος και οι τιμές είναι πραγματικά ευκαιριακές. Αν έχεις ταίρι σίγουρα έχεις κανονίσει να κάνεις διακοπές μαζί του. Βάζω στοίχημα […]

Default avatar

Guest Author

6 Αυγούστου, 2016

Γράφει η Αλεξάνδρα Καϋμένου

Αυτή η εποχή του χρόνου μας ξεμυαλίζει. Όλοι είμαστε πιο χαλαροί, πιο ανέμελοι… Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι διακοπές. Φυσικά σε κάποιο νησί. Ναι, ακόμη και τώρα που πέρασε ο 15Αυγουστος και οι τιμές είναι πραγματικά ευκαιριακές.

Αν έχεις ταίρι σίγουρα έχεις κανονίσει να κάνεις διακοπές μαζί του. Βάζω στοίχημα όμως, πως ξέκλεψες ή θα ξεκλέψεις και μερικές μέρες για να πας διακοπές με φίλες/ους. Έστω για αυτά τα 2-3 24ωρα.

Οι πειρασμοί το καλοκαίρι είναι πολλοί. Λίγο τα μικροσκοπικά μαγιό, λίγο τα κοκτέιλ που πίνουμε από το μεσημέρι δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για …την αμαρτία.

Τι; Όχι; Ε μη μου πεις τώρα πως έχεις βγει με τις φίλες σου σε κάποιο νησί και δε σας έχουν φλερτάρει αγόρια είτε στην παραλία είτε σε κάποιο μπαράκι. Θα μου πεις τώρα πως αυτά συμβαίνουν και στην πόλη φθινώπορο και χειμώνα. Κι εγώ ξέρεις τι θα σου απαντήσω; Πως στις διακοπές τον τύπο που σου την έπεσε θα τον βλέπεις κάθε μέρα. Σίγουρα θα πέσεις πάνω του στην παράλια που μαζεύονται όλοι όχι για μπάνιο άλλα για πάρτι κι όταν τελειώσετε από εκεί κάπου μέσα στη χώρα του νησιού ή στα μπαράκια θα τον συναντήσεις εκ νέου.

Και σε ρωτάω δεσμευμένη φίλη μας. Τι κάνεις τότε; Ενδίδεις στον πειρασμό; Φυσικά δε θα σου πούμε εμείς τι θα κάνεις. Απλά πρέπει να έχεις στο μυαλό σου κάποια πράγματα για αυτή την περιπέτεια…

1. Αν είσαι αποφασισμένη πως θα κάνεις κάτι για τις 5 μέρες που διαρκούν οι διακοπές σου τότε πρέπει να το πεις και σε εκείνον γιατί μπορεί να έχει άλλα στο μυαλό του.

2. Προσοχή στις φωτογραφίες! Πριν τις δείξεις στον οποιονδήποτε τσέκαρε πως δεν υπάρχει καμία φωτογραφία που να υπάρχει και εκείνος μέσα. Ψάξε και σε φωτογραφικές και κινητά των φίλων σου για καλό και για κακό.

3. Μην καρφωθείς όταν μιλάς στο τηλέφωνο με το φίλο σου που είναι πίσω στην Αθήνα. Όπως και πριν. Σα να μη συνέβη τίποτα.

4. Όταν γυρίσεις πίσω καλό θα ήταν να μη συνεχίσεις να μιλάς μαζί του. Ό,τι γίνεται στο νησί μένει στο νησί.

5. Και τέλος! Προσοχή με το facebook! Φωτογραφίες, συνομιλίες, likes. Οι κίνδυνοι παραμονεύουν…

 

OUR20s

DIGITAL

Μία νέα θεωρία υποστηρίζει ότι αν κάνεις δώρο παπούτσια στο ταίρι σου, θα χωρίσετε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET