ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Black Friday | 6+1 έξυπνα hacks για να επιβιώσεις ανάμεσα στα πλήθη της αυριανής ημέρας!

Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά, από το πιο hot γεγονός της πόλης! Η Black Friday πλησιάζει κι εσύ πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τον πανζουρλισμό που θα λάβει χώρα στα περισσότερα πολυκαταστήματα της χώρας, με τις τεράστιες ουρές στα ταμεία και φυσικά τα τσαλαπατήματα στην είσοδο κάθε δοκιμαστηρίου. Δείτε λοιπόν τους 7 πιο έξυπνους τρόπους για να […]

Default avatar

Guest Author

24 Νοεμβρίου, 2016

Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά, από το πιο hot γεγονός της πόλης! Η Black Friday πλησιάζει κι εσύ πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τον πανζουρλισμό που θα λάβει χώρα στα περισσότερα πολυκαταστήματα της χώρας, με τις τεράστιες ουρές στα ταμεία και φυσικά τα τσαλαπατήματα στην είσοδο κάθε δοκιμαστηρίου.

Δείτε λοιπόν τους 7 πιο έξυπνους τρόπους για να περάσετε όσο τον δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή την μέρα καταναλωτισμού:

1. Πήγαινε από τα …χαράματα

Βάλε το ξυπνητήρι σου στις 6, τσέκαρε από το προηγούμενο βράδυ τι ώρα περνάει το πιο κοντινό λεωφορείο και τρέχα γρήγορα στα αγαπημένα σου καταστήματα. Ακόμα και αν δε μπεις κατευθείαν (προφανώς δεν είσαι ο μόνος «έξυπνος»), θα έχεις προλάβει μία καλή θέση στην ουρά αναμονής. Η οποία παρεπιπτόντως, θα αυξάνει όσο περνούν οι ώρες.

ksipna

2. Αποφάσισε από πριν τι θέλεις να αγοράσεις

Ακόμα και αν δεν έχεις κάνει ακριβή λίστα με τα ρούχα, τις συσκευές κι οτιδήποτε άλλο θέλεις να πάρεις, προσπάθησε να σχεδιάσεις τουλάχιστον ένα γενικό πλάνο. Για παράδειγμα, τι είδους ρούχα χρειάζεσαι, τι χρώματα περίπου ή τι κατηγορία ηλεκτρονικών συσκευών ή άλλων gadgets επιθυμείς σου λείπουν. Η διαδικασία αυτή, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.

3. Πήγαινε με φίλους

Φτιάξε τον δικό σου «στρατό» διαλέγοντας άτομα που ξέρεις σε ποιο «μέτωπο» μπορούν να «πολεμήσουν» καλύτερα. Επέλεξε τους geeks για τα ηλεκτρονικά, τους fashion idols για τα ρούχα και τα παπούτσια και τους λάτρεις της λεπτομέρειας για μικροπράγματα που χρειάζεσαι για το φοιτητικό σου σπίτι. Έτσι θα χωρίσετε τομείς και θα κάνετε πιο εύκολα τα ψώνια σας, με τον έναν να βοηθά τον άλλον.

stratos

4. Φόρεσε ρούχα που σε κάνουν ευέλικτο/η

Όσα καταστήματα ακολουθούν τον θεσμό της Βlack Friday είναι αφυσικτικά ΓΕΜΑΤΑ! Πραγματικά νιώθεις ότι από το πλήθος κόσμου θα πάθεις ασφυξία και θα σε μαζεύουν με τα κουταλάκια. Διάλεξε λοιπόν, ρούχα που θα σε κάνουν να νιώθεις και να κινείσαι άνετα όπως φόρμες κι αθλητικά παπούτσια και φρόντισε να αποφύγεις πλεκτά ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να πιαστεί σε κάποια τσάντα ή μπουφάν άλλου και να αποτελέσει τροχοπέδη για τη σβελτάδα σου. Εδώ ήρθαμε για μια «αποστολή» άλλωστε, όχι για πασαρέλα… 

 5. Μη φοβηθείς να δείξεις τα δόντια σου

Η Black Friday δεν χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερη ευγένεια και τους καλούς της τρόπους. Αν θες κάτι πολύ και κινδυνεύεις να το χάσεις, μην ντραπείς να χτυπήσεις «κατά λάθος» κάποιο χέρι ή πόδι! Απέφυγε το λαιμό ή το κεφάλι γιατί αν σε πιάσουν οι κάμερες του καταστήματος την έχεις βάψει!

6. Μην παίρνεις μαζί σου πράγματα αξίας

Δε χρειάζεται να το εξηγήσουμε περισσότερο, έτσι; Προφανώς και πηγαίνοντας για shopping την ημέρα της Black Friday, προσέχεις διπλά για τυχόν κλέφτες. Άφησε στο σπίτι σου οτιδήποτε χρυσαφικό, ακριβά αξεσουάρ, τσάντα με …όλα σου τα υπάρχοντα, ακόμη και το κινητό σου. Δεν μπορεί, όλο και κάποιο εφεδρικό θα έχεις. Έστω ένα 3310 βρε αδερφέ!

7. Φρόντισε να μην είσαι καθαρός!

Είναι πολύ απλό. Αποφεύγοντας να κάνεις μπάνιο για 3 συνεχόμενες ημέρες και προφανώς αφήνοντας στην άκρη το αποσμητικό σου, είναι σίγουρο πως όλοι θα ανοίγουν διάπλατα στο πέρασμά μας.

 

OUR20s

DIGITAL

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET