ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτητικές Εκλογές 2018 | Έχουμε την ημερομηνία που θα στηθούν οι κάλπες!

Σε σημερινή συνεδρίασή του το διαπαραταξιακό συμβούλιο φοιτητών αποφάσισε τη διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018. Το Neopolis.gr επικοινώνησε με τον γραμματέα της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων, Μένιο Κορομηλά, ο οποίος μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε την ημερομηνία και σε ερώτησή μας για το «αν πιστεύει πως και φέτος θα υπάρχει αποχή, αλλά και γιατί οι […]

Δήμητρα Πραντάλου

20 Απριλίου, 2018

Σε σημερινή συνεδρίασή του το διαπαραταξιακό συμβούλιο φοιτητών αποφάσισε τη διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018.

Το Neopolis.gr επικοινώνησε με τον γραμματέα της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων, Μένιο Κορομηλά, ο οποίος μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε την ημερομηνία και σε ερώτησή μας για το «αν πιστεύει πως και φέτος θα υπάρχει αποχή, αλλά και γιατί οι φοιτητές πρέπει να ψηφίσουν», μας απάντησε:

«Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πριν λίγο καιρό πραγματοποίησε την εθνική συνδιάσκεψη. Σε αυτή στόχος ήταν να αναδείξουμε την παραγωγή του πολιτικού λόγου και να προωθήσουμε το ακαδημαϊκό έργο. Προς την κατεύθυνση αυτή κινήθηκε και η ολοκληρωμένη  πρόταση παιδείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η οποία καταρτίστηκε και επικυρώθηκε από τα μέλη της παράταξης από όλη την Ελλάδα. Με βασικές αρχές τα όσα αποφασίστηκαν στη συνδιάσκεψη, επιδιώκουμε όχι μόνο να αναδιοργανώσουμε την παράταξή μας, αλλά  στοχεύουμε και στην αναβίωση του φοιτητικού κινήματος εν γενει.

Θεωρώ ότι με τη νέα πνοή που δόθηκε στην παράταξη μας, και με όπλο την ιστορία μας, τις προτάσεις μας για την αναβάθμιση του ελληνικού πανεπιστημίου, αλλά και την καθημερινή παρουσία των μελών της ΔΑΠ στα πανεπιστήμια, θα μπορέσουμε να νικήσουμε την αποχή, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο εχθρό του φοιτητικού κινήματος.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι φοιτητές αντιλαμβανόμενοι τις προσπάθειες μας, και έχοντας συνειδητοποιήσει ότι η μοναδική υπεύθυνη δύναμη στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι η παράταξη μας, θα δώσουνε ένα βροντερό παρών στις φετινές φοιτητικές εκλογές, και με την στήριξη τους θα ενώσουν τις φωνές τους με τις δικές μας, ώστε όλοι μαζί να αποτελέσουμε μια νέα δυναμική, η οποία θα προασπίζεται τα συμφέροντα της γενιάς μας όχι μόνο στα πανεπιστήμια, αλλά και στην κοινωνία ευρύτερα».

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάληψη του Εθνικού και Βασιλικού Θεάτρου προχώρησαν σπουδαστές των Δραματικών Σχολών!

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET