ΕΛΛΑΔΑ

Εξελίξεις σχετικά με την αυτοκτονία του φοιτητή στο ΤΕΙ Μεσολογγίου – Καταγγελίες για bullying

Απίστευτη είναι η τραγωδία που εξελίσσεται στο Μεσολόγγι ύστερα από την αυτοκτονία του 23χρονου φοιτητή Δημήτρη Καραγιάννη μέσα στο ΤΕΙ της περιοχής. Αν και είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για αυτοκτονία, σάλος έχει ξεσπάσει μετά από την πληθώρα καταγγελιών για bullying, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Όλοι κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο άνθρωπο. Τι δηλώνει ο ένας γονιός […]

Default avatar

Guest Author

13 Ιουλίου, 2017

Απίστευτη είναι η τραγωδία που εξελίσσεται στο Μεσολόγγι ύστερα από την αυτοκτονία του 23χρονου φοιτητή Δημήτρη Καραγιάννη μέσα στο ΤΕΙ της περιοχής.

Αν και είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για αυτοκτονία, σάλος έχει ξεσπάσει μετά από την πληθώρα καταγγελιών για bullying, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Όλοι κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο άνθρωπο.

Τι δηλώνει ο ένας γονιός

«Υπάρχει συγκεκριμένος καθηγητής που κόβει όλους τους φοιτητές. Όλοι μιλούν με τα χειρότερα λόγια για εκείνον. Ασκεί ψυχολογική πίεση στα παιδιά και τους μιλάει με τον χειρότερο τρόπο. Είναι λογικό να αυτοκτονεί κάποιος με αυτόν τον τρόπο μέσα στο ΤΕΙ; Υπάρχει μια ομάδα φοιτητών που κάνουν τσαμπουκάδες και τρομοκρατούν τα παιδιά μας. Όλα αυτά σίγουρα επηρέασαν τον Δημήτρη. Πρέπει να γίνει έρευνα και να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Τι πρέπει να γίνει; Να υπάρξει κάποια δολοφονία πάλι; Ήδη έχουμε ένα θύμα, το οποίο έδωσε μόνο του τέλος στη ζωή».

Τι δηλώνει ο καθηγητής

Ο Διονύσης Κουφούσιας που είναι καθηγητής του ΤΕΙ Μεσολογγίου και πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο οποίο σπούδαζε ο αυτόχειρας φοιτητής, δηλώνει άγνοια για τις καταγγελίες. Πάντως, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και καλεί όσους γνωρίζουν, να μιλήσουν ανοιχτά.

Τι δηλώνει φίλος του αυτόχειρα

«Το γεγονός πως ο Δημήτρης αυτοκτόνησε μέσα στη σχολή σημαίνει πολλά. Ο Δημήτρης ήταν πιεσμένος. Τον είχαν πιέσει άτομα και ένας καθηγητής. Το γεγονός πως δεν πήγε να δώσει τα μαθήματα της τελευταίας εξεταστικής προκαλεί πολλά ερωτήματα. Πώς όμως θα αποδειχθούν όλα αυτά;».

Και έτσι θυμίζει την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Γιάννενα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο…

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Tripadvisor: Δύο παραλίες της Κρήτης στις 25 καλύτερες του κόσμου για το 2023!

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET