fbpx

Εύη – Μέγκι – Μικαέλα: Είναι αυτή η πιο σατανική κλίκα ever; Τo Twitter επιβεβαιώνει και τις δικάζει!


ΤΙΝΑΦΤΕΣΡΕ;

Πρώτη μέρα στο σπίτι του Next Top Model και οι πρώτες εντάσεις και ίντριγκες είναι γεγονός. Ευχαριστούμε γι’αυτό Εύη Ιωαννίδου, Μικαέλα Φωτιάδη και Μέγκι Ντρίο. Θα σας κράξουμε όπως σας αξίζει.

Το τρίδυμο φωτιά είναι η χειρότερη κλίκα, ever. Δεν έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση ξανά τέτοια κακία μαζεμένη. Ακόμα και αυτή που απαρτιζόταν από Βαλαβάνη – Λάουρα – Χανταμπάκης – Κοκκινάκης – Χούτος στα μάτια μας φοράνε πλέον φωτοστέφανο.

Το τρίο στούτζες μπήκε αποφασισμένο στο σπίτι να τα ισοπεδώσει όλα. Τώρα που βρίσκονται σε ένα χώρο με μόνο γυναίκες μέσα και τον ανταγωνισμό να είναι μεγάλος, αντιλαμβανόμαστε τι μέλλει γενέσθαι.

Η αρχή έγινε με την Αντζελίνα, η οποία πριν καλά καλά μπουν στο σπίτι, αποχώρησε. Η κλίκα είχε ήδη απομονωθεί, με την Κύπρια παίκτρια να τις πλησιάζει για κουβέντα στο πολύ χαλαρό. Κι ενώ όλα κυλούσαν φυσιολογικά, μια ατάκα της Αντζελίνας άναψε τα αίματα… δεν γνωρίζουμε βέβαια αν ήταν τυχαίο ή κάτι είχε δει από εκείνες.

Η Μικαέλα που απαπαπα δεν έχει ανάγκη από τηλεθέαση, εκνευρίστηκε φοβερά:

Η συνέχεια ήρθε με την επιλογή των κρεβατιών.

Η κλίκα κατάφερε να βρει ένα δωμάτιο μόνο για εκείνες, αλλά κωλοχάρηκαν γρήγορα. Να σημειωθεί πως δεν ήθελε καμία από τις υπόλοιπες παίκτριες να βρεθεί στην μειονεκτική θέση και να αναγκαστεί να μείνει μαζί τους, κάτι που έπρεπε να γίνει.

Δεδομένου ότι η τριάδα  είχε πιάσει δωμάτιο με πέντε κρεβάτια, ήταν υποχρεωτικό άλλες δύο να το μοιραστούν μαζί τους. Με την ουρά στα σκέλια πήγε μια παίκτρια να τους το ζητήσει, λες και έπρεπε να πάρει και την άδειά τους, με τις ίδιες να το παίζουν πολύ άνετες καθώς είχαν ήδη πιάσει την ντουλάπα τους και με ένα τουπέ που συναντάς σε κάτι κατσικοχώρια, δήλωναν πως ακόμα και στον καναπέ ή στο πάτωμα να κοιμηθούν οι υπόλοιπες, δεν τις νοιάζει.

Το σχετικό απόσπασμα:

Το αποκορύφωμα ήρθε με την φωτογράφιση.

Το δηλητήριο σκορπίστηκε κι εκεί με μεγάλη ευκολία. Με χέρια σταυρωμένα και βλέμμα “είσαι ένα τίποτα”, Μέγκι, Μικαέλα και Εύη απαξιούσαν για όλες τις άλλες τις οποίες προφανώς θεωρούν και κατώτερες.

Η Γαρυφαλλιά, για παράδειγμα, ήταν εκείνη που είδαμε να δέχεται τα πυρά των συμπαικτριών της, καθώς η Μικαέλα, αυτό το σιγανό ποταμάκι, είπε μεταξύ άλλων πως την θεωρεί πάντα παγωμένη. Γνωρίζοντας πως η κάμερα είναι ανοικτή, γελούσε με τις κακίες που έλεγε, ενώ αν μπορούσε να πει μπράβο στον εαυτό της θα το έκανε. 

Απολαύστε:

Δεν κρατιέμαι να μην αναφέρω πάντως πως η Εύη, η κοπέλα που βρέθηκε και στο Nomads, προσπαθεί απεγνωσμένα να γίνει γνωστή. Αν δεν τα καταφέρει σε αυτό το ριάλιτι, τότε του χρόνου σε ποιό θα την δούμε;

Σε όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές, το Twitter ήταν στις επάλξεις, έτοιμο να κράξει τις τρεις bitches.

«You can’t sit with us»!

Η Σωσώ είναι αγγελούδι μπροστά της!

Για πότε θα φύγουν τρέχοντας μετά! 

Θα το πέταγε με ευχαρίστηση στη λάσπη για να το πιάσει η άλλη με τα δόντια! 

Βρείτε τις διαφορές! 

Εκεί θα γίνει το πραγματικό μακελειό! 

Κάτι μας λέει πως στο GNTM θα τη βλέπουμε για καιρό! 

Μέχρι εκεί πήγαινε το μυαλό της!

Και λέγαμε, τί μας θυμίζει, τι μας θυμίζει!

Την ίδια σκέψη έχουν κι εκείνες… για τις άλλες όμως!

Ναι, ναι οι κακές γλώσσες!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET