ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Έβγαλε 19.010 μόρια, έριξε «πόρτα» στην Ιατρική και μπήκε πρώτη στην Αισθητική!

Μπορεί να έβγαλε 19.010 μόρια στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις, ωστόσο η Δέσποινα Τσελέντη από τα Χανιά, προτίμησε να κλείσει όλες τις πόρτες και να κυνηγήσει το όνειρό της. Ειδικότερα, η 18χρονη θα μπορούσε να επιλέξει περιζήτητες σχολές από το 3ο επιστημονικό πεδίο, όπως για παράδειγμα η Ιατρική, η Οδοντιατρική κτλ, αλλά αποφάσισε με τα μόρια […]

Neopolis Team

29 Αυγούστου, 2018

Μπορεί να έβγαλε 19.010 μόρια στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις, ωστόσο η Δέσποινα Τσελέντη από τα Χανιά, προτίμησε να κλείσει όλες τις πόρτες και να κυνηγήσει το όνειρό της.

Ειδικότερα, η 18χρονη θα μπορούσε να επιλέξει περιζήτητες σχολές από το 3ο επιστημονικό πεδίο, όπως για παράδειγμα η Ιατρική, η Οδοντιατρική κτλ, αλλά αποφάσισε με τα μόρια που συγκέντρωσε να μπει στο τμήμα που ήθελε από πιο μικρή και μάλιστα και σε νεοσύστατο πανεπιστήμιο, αυτό δηλαδή της Δυτικής Αττικής.

Η Δέσποινα κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλά μόρια χάρη στη δική της προσπάθεια πρωτίστως, αλλά και στην βοήθεια που έλαβε από τους  καθηγητές της, στο 2ο ΕΠΑΛ Χανίων.

Η ίδια μίλησε για την επιτυχία της και στην ερώτηση για το αν ο οικογενειακός της κύκλος προσπάθησε να την επηρεάσει προτείνοντας άλλες σχολές, αντί αυτής της αισθητικής, απαντώντας:

«Όχι, όχι. Με στήριξαν μέχρι το τέλος… Μου είπαν τις επιλογές που είχα αλλά δεν προσπάθησαν να μου αλλάξουν γνώμη, γιατί ήξεραν ότι θέλω μόνο αισθητική. Και ήταν δίπλα μου σε αυτή τη προσπάθεια καθηγητές και οικογένεια!».

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται Ελλάδα για συναυλία ο Baby Lasagna, aka ο νικητής του κοινού στην Eurovision!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα ζουν με τους γονείς τους μέχρι τα 34, δεν έχουν κι άλλη επιλογή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες: Μαθηματικά, Φυσική και Ιστορία ρίχνουν τις βάσεις – Οι πρώτες εκτιμήσεις!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλίες της Αττικής που κρίθηκαν ακατάλληλες για μπάνιο, τις σημειώνουμε!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET