ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΥΔΟΞΟΣ: Ξεκινούν από σήμερα (24/10) οι δηλώσεις και η διανομή των συγγραμμάτων!

Έχεις χρόνο, αλλά μην ξεχαστείς πάλι!

Neopolis Team

24 Οκτωβρίου, 2022

Ανοίγει από σήμερα η πλατφόρμα του ΕΥΔΟΞΟΥ και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε! Σίγουρα όχι να το αφήσετε για αργότερα, γιατί όλοι ξέρουμε πώς καταλήγει αυτό. 

Όπως αναφέρεται αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση, οι δηλώσεις συγγραμμάτων ξεκινούν από σήμερα, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, ενώ η διορία λήγει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022. Μπορεί να μοιάζει μεγάλο το διάστημα, αλλά είναι πολύ εύκολο να ξεχαστείς αν το αφήσεις. This is your sign λοιπόν, να ξεμπερδεύεις από τώρα, αν είναι εφικτό.

Οι παραπάνω ημερομηνίες βέβαια, ισχύουν εφόσον η Γραμματεία του Τμήματος δεν έχει ορίσει κάποια άλλη, μεταγενέστερη ή προγενέστερη. Σε εκείνη την περίπτωση, ισχύουν οι ημερομηνίες της Γραμματείας.

Μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η υποβολή αιτήσεων προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων μέσω του συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» από τις βιβλιοθήκες των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α.

Διανομή συγγραμμάτων

Η διανομή θα ξεκινήσει επίσης από σήμερα, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η διαδικασία παράδοσης από τους εκδοτικούς οίκους των παραγγελθέντων από τις βιβλιοθήκες διδακτικών συγγραμμάτων.

Οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους. Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Κάθε φοιτητής μπορεί να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του, από τη στιγμή της ενεργοποίησής του. Για το διάστημα που θα χρησιμοποιεί την υπηρεσία έχει τη δική του φοιτητική καρτέλα με τα στοιχεία του και το ιστορικό των δηλώσεων για κάθε εξάμηνο. 

Αφού ολοκληρώσει τη Δήλωση Συγγραμμάτων, παραλαμβάνει στο e-mail που καταχώρισε έναν κωδικό PIN. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό που έλαβε από το «Εύδοξος», έχει άμεσα τη δυνατότητα να παραλάβει τα Συγγράμματα από το σημείο διανομής που έχει αναλάβει τη διαδικασία παράδοσης για το κάθε βιβλίο, αφού γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας του φοιτητή. 

 

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ μετατράπηκε σε πλατό γυρισμάτων για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΕΚΠΑ ανοίγει παράρτημα στην Κύπρο – Το πρώτο ελληνικό ΑΕΙ που βγαίνει στην Ευρώπη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: Φοιτητής καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση φεύγοντας από τη βιβλιοθήκη της σχολής!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET