ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΥΔΟΞΟΣ: Ξεκινούν από 16 Μαρτίου οι δηλώσεις και η διανομή συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο!

Έχεις περιθώριο μέχρι τις 6 Μαΐου!

Neopolis Team

15 Μαρτίου, 2022

Ξέρεις ότι το εξάμηνο έχει μπει για τα καλά, όταν ο ΕΥΔΟΞΟΣ ανοίγει την πλατφόρμα του για τη δήλωση συγγραμμάτων. Από αύριο Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 λοιπόν, ξεκινά και αυτή η διαδικασία, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 6 Μαΐου, ενώ σε περίπτωση που πάρει παράταση θα βγει σχετική ανακοίνωση.

Όπως επισημαίνεται ακόμα, εφόσον η Γραμματεία του Τμήματος έχει ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία έναρξης ή προγενέστερη ημερομηνία λήξης δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων, θα ισχύσει αυτή. Μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η υποβολή αιτήσεων προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων μέσω του συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» από τις βιβλιοθήκες των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α.

Αντίστοιχα, η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η διαδικασία παράδοσης από τους εκδοτικούς οίκους των παραγγελθέντων από τις βιβλιοθήκες διδακτικών συγγραμμάτων, ενώ σημειώνεται ότι αυτή τη φορά δεν είναι εφικτή η αποστολή συγγραμμάτων στο σπίτι και η παραλαβή θα γίνει αποκλειστικά δια ζώσης στα σημεία διανομής στα οποία υποδεικνύουν οι εκδοτικοί οίκοι

Για να ολοκληρώσεις τη διαδικασία μπες ΕΔΩ και επίλεξε το κουτάκι «Δήλωση Συγγραμμάτων».

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Χρυσοί δύο φοιτητές του ΕΚΠΑ στον σημαντικότερο Μαθηματικό διαγωνισμό του κόσμου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET