ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΥΔΟΞΟΣ: Νωρίτερα ξεκίνησε η κατ’ οίκον διανομή των συγγραμμάτων, λέτε να φτάσουν εγκαίρως;

Το δωράκι μας για τα Χριστούγεννα.

Neopolis Team

25 Νοεμβρίου, 2020

Με τούτα και με κείνα, ελπίζουμε να μην ξεχάστηκες με τη δήλωση συγγραμμάτων στον ΕΥΔΟΞΟ και να ολοκλήρωσες την απαιτούμενη διαδικασία μέχρι και την προηγούμενη Κυριακή (22/11), διότι η διορία έληξε και πλέον έχουν μπει σε τροχιά διανομής.

Συγκριτικά με το εαρινό εξάμηνο, κατά το οποίο η κατ’ οίκον διανομή εφαρμοζόταν για πρώτη φορά, η διαδικασία αυτή ξεκίνησε αρκετά νωρίτερα, οπότε έχουμε έναν λόγο παραπάνω να πιστεύουμε πως ίσως τα βιβλία δεν καθυστερήσουν τόσο πολύ να φτάσουν στην πόρτα μας.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 23/11, ξεκίνησαν οι διανομές, οι οποίες γίνονται ξανά με ευθύνη και δαπάνη των εκδοτικών οίκων.

Μιλώντας για το θέμα, ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Βασίλης Διγαλάκης δήλωσε:

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πρωτοβουλία της κατ’ οίκον διανομής των διδακτικών συγγραμμάτων μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών, και στο χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, και ειδικά την ομάδα διαχείρισης του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ», τους εκπροσώπους των εκδοτικών οίκων και βέβαια τους ίδιους τους φοιτητές οι οποίοι για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκαν άριστα.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων από την αρχή αυτής της υγειονομικής κρίσης αποδεικνύει ότι στέκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα παρέχοντας όλα τα νομοθετικά και επιχειρησιακά εργαλεία, προκειμένου η εκπαιδευτική διαδικασία να υλοποιείται δίχως εκπτώσεις. Η ακαδημαϊκή κοινότητα συνεχίζει να αποδεικνύει την προσαρμοστικότητα και την ετοιμότητά της και οι αριθμοί τόσο για τα ποσοστά της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όσο και για τη δήλωση συγγραμμάτων, το αποτυπώνουν με τον πιο ξεκάθαρο και εμβληματικό τρόπο.

Σχετικά με τις δηλώσεις των συγγραμμάτων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπ. Παιδείας, έφτασαν τις 251.825, ενώ το πλήθος των δηλωθέντων συγγραμμάτων το 1.377.788. Ακόμη, ο αριθμός των δηλώσεων που υποβλήθηκαν σε γρήγορο χρονικό διάστημα για το φετινό χειμερινό εξάμηνο σε σχέση με το περσινό, ήταν μεγαλύτερος, πράγμα που βοήθησε να ολοκληρωθεί η διαδικασία νωρίτερα.   

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ μετατράπηκε σε πλατό γυρισμάτων για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΕΚΠΑ ανοίγει παράρτημα στην Κύπρο – Το πρώτο ελληνικό ΑΕΙ που βγαίνει στην Ευρώπη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: Φοιτητής καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση φεύγοντας από τη βιβλιοθήκη της σχολής!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET