ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

12 πράγματα για τα οποία πρέπει να ευχαριστούμε τα μεγαλύτερα αδέρφια μας!

Εάν έχεις μεγαλύτερο/η αδερφό/ή, σίγουρα όταν θα ήσουν μικρός/ή θα σου την έσπαγε ό,τι κι αν έκανε, όμως τώρα τον/την αγαπάς όσο κανέναν/καμία άλλο/η και δεν πρέπει να ξεχνάς να τον/την ευχαριστείς για τα παρακάτω: …για κάθε φορά που ερχόταν να κοιμηθεί μαζί σου, όταν κοιμόσουν μόνος/η και φοβόσουν το σκοτάδι ή έβλεπες κάποιο άσχημο […]

Ειρήνη Λι

25 Νοεμβρίου, 2015

Εάν έχεις μεγαλύτερο/η αδερφό/ή, σίγουρα όταν θα ήσουν μικρός/ή θα σου την έσπαγε ό,τι κι αν έκανε, όμως τώρα τον/την αγαπάς όσο κανέναν/καμία άλλο/η και δεν πρέπει να ξεχνάς να τον/την ευχαριστείς για τα παρακάτω:

…για κάθε φορά που ερχόταν να κοιμηθεί μαζί σου, όταν κοιμόσουν μόνος/η και φοβόσουν το σκοτάδι ή έβλεπες κάποιο άσχημο όνειρο.

…για κάθε φορά που σε κάλυπτε στους γονείς σας κι έπαιρνε όλο το φταίξιμο πάνω του/της, επειδή ήσουν ο/η μικρότερος/η και δεν ήθελε να σε βάλουν τιμωρία.

…που πίστεψε και πιστεύει στα όνειρα σου και τα υποστηρίζει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί. Κι όταν σε βλέπει απογοητευμένο/η έτοιμο/η να τα παρατήσει, είναι ο πρώτος/η που σου υπενθυμίζει τους στόχους σου και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις.

…εκτός από αδερφός/ή ήταν κι ο πρώτος/η φίλος/η που είχες στη ζωή σου κι ένας/μια από τους καλύτερους φίλους που θα είχες ποτέ.

…για κάθε φορά που σε κορόιδευε κι έκανε πλάκα μαζί σου κι ενώ εκνευριζόσουν, τελικά σ’ έκανε να καταλάβεις πως για να αποκτήσεις αίσθηση του χιούμορ πρέπει να μάθεις να γελάς με τον εαυτό σου και να αυτοσαρκάζεσαι.

…για κάθε φορά που σου έχει πει την αλήθεια μπροστά σου όσο κι αν δεν ήθελες να την ακούσεις όσο σκληρή κι αν ήταν. Πάντα χρειάζεσαι έναν ειλικρινή άνθρωπο δίπλα σου.

…που ποτέ δεν σε κρίνει για το πόσο θα φας, ειδικά εκείνες τις ημέρες που θες να καταβροχθίσεις ό,τι υπάρχει στο σπίτι. Μάλιστα, συμμετέχει ενεργά κι αυτός/ή στο …τσιμπούσι!

…για κάθε φορά που σου μαθαίνει κάτι καινούριο: από το πώς να κάνεις ποδήλατο και να παίζεις μπάσκετ όταν ήσουν μικρός/ή μέχρι πώς να επενδύσεις σωστά τα πρώτα σου χρήματα τώρα που μεγάλωσες.

…για κάθε φορά που ερχόταν να σε πάρει όταν ξενυχτούσες και δεν ήξερες πως να γυρίσεις σπίτι ή ξέμενες από λεφτά.

…για κάθε φορά που περνούσε από ανάκριση πρώτου βαθμού τη νέα σου σχέση, ώστε να επιβεβαιωθεί πως ο/η νέος/α σου σύντροφος θα σου συμπεριφερθεί όπως σου αξίζει, με σεβασμό κι αγάπη, αλλιώς θα είχε να κάνει μαζί του/της.

…που σου έμαθε να είσαι σκληρός/η με τη ζωή και να μην το βάζεις ποτέ κάτω, να είσαι επιφυλακτικός/η με τους ανθρώπους που γνωρίζεις και να φιλτράρεις τα λόγια τους και που σου έδειξε μερικές κινήσεις, ξέρεις …κλωτσιές, μπουνιές, σφαλιάρες, σε περίπτωση που χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσεις.

…που πάντα θα σε προσέχει, όπως μόνο τα μεγαλύτερα αδέρφια ξέρουν να κάνουν και θα είναι πίσω από κάθε βήμα σου για να μην σε πειράξει κανείς.

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

DIGITAL

Οι 10 καλύτερες φοιτητικές στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET