Μουσική

Eurovision: Στις 7 Μαρτίου θα ακούσουμε για πρώτη φορά το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι!

Brace yourselves!

Neopolis Team

23 Φεβρουαρίου, 2024

Αφού επιβεβαιώθηκε ότι ο χορογράφος της Μαρίνας Σάττι για την αποστολή της στην Eurovision θα είναι ο Mecnun Giasar (ο χορογράφος της Rosalia, της Madonna, της Loreen και των BTS), μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι!

Τώρα μένει να ακούσουμε και το ίδιο το τραγούδι, ώστε να ξέρουμε τι να περιμένουμε – αν και ο πήχης είναι ούτως ή άλλως ψηλά με τα ήδη υπάρχοντα δεδομένα. Όπως και να ‘χει, στις 7 Μαρτίου θα πάρουμε επιτέλους μια ολοκληρωμένη εικόνα, καθώς το «Ζάρι», όπως είναι ο τίτλος του, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε ειδική εκπομπή της ΕΡΤ.

Έχοντας ως θέμα την τύχη και το πεπρωμένο (εξού κι ο τίτλος του), το κομμάτι θα συνοδευτεί από μία «πολύ εντυπωσιακή χορογραφία με ethnic στοιχεία», όπως είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο «Super Κατερίνα». Οι πρόβες μάλιστα για την επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού έχουν ξεκινήσει, με τη Μαρίνα Σάττι να δηλώνει ότι «πήγε πολύ καλά» η πρώτη πρόβα.

«Πιστεύω πως θα ενθουσιαστείτε όταν ακούσετε το τραγούδι», πρόσθεσε η ίδια και έχουμε κάθε λόγο να την πιστέψουμε. Πρώτα απ’ όλα γιατί είναι η Μαρίνα Σάττι και γιατί δεν απογοητεύει ποτέ. 🙌

Προς το παρόν δεν έχω άγχος. Το γούρι μου είναι οι άνθρωποι που έχω στην ομάδα. Τους εμπιστεύομαι πολύ. Δεν έχουμε βρει ακόμα τι θα φορέσω. Σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό. Έχω τον πιο top χορογράφο στον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενη που καταφέραμε να συνεργαστούμε μαζί του.

Όσο για τη συνεργασία της με τον Mecnun Giasar, η τραγουδίστρια δήλωσε:

«Δε μιλάμε για έναν τυχαίο άνθρωπο. Έχει συνεργαστεί με τη Loreen, που έχει κερδίσει δύο φορές τη Eurovision και έχει στο ενεργητικό του πολύ σπουδαίες συνεργασίες. Θα δούμε πρώτη φορά τον Φωκά Ευαγγελινό να συνεργάζεται με άλλον χορογράφο και οι δύο γνωρίζουν πάρα πολύ καλά το διαγωνισμό».

Ενώ κοιτώντας λίγο πιο μακριά, στις 7 & 9 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί, ενώ στις 11 Μαΐου ο μεγάλος τελικός, σχολιαστές των οποίων μόλις έγινε γνωστό ότι θα είναι ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα.

Ίσως είναι νωρίς να μιλάμε για μία θέση στον τελικό, αλλά κάτι μας λέει ότι την έχουμε εξασφαλισμένη.

FUN ZONE

EVENTS

Στο TEDxAUTH 2024 θα ανακαλύψουμε πώς να επιτύχουμε τη δική μας «OSMOSIS»!

BINGE WATCHING

‘Bridgerton’: Το τρέιλερ της 3ης σεζόν έφτασε και έχει τόσο σούσουρο όσο περιμέναμε!

EVENTS

ThinkBiz Academy 2024: To event επιχειρηματικότητας από νέους για νέους επιστρέφει για 8η χρονιά!

BINGE WATCHING

‘The Gentlemen’: Μια σημαντική λεπτομέρεια δυσκολεύει πολύ τον ερχομό 2ης σεζόν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET