ΤΙ ΑΛΛΑ;

Έτσι σκοτώνουν τα αδέσποτα στο Τόκιο.

Στους δρόμους του Τόκιο είναι σχεδόν απίθανο να δει κανείς αδέσποτα σκυλιά από τότε που η νέα πολιτική μηδενικής ανοχής τέθηκε σε ισχύ, αλλά οι νόμοι κρύβουν ένα βαρύ και απάνθρωπο τίμημα το οποίο απεκάλυψε μια νεαρή πολιτικός. Φυσικά και δεν τα παίρνει κανένας πολιτικός στο σπίτι του αλλά η διαδικασία ευθανασίας που χρησιμοποιείται στο […]

Neopolis Team

28 Νοεμβρίου, 2015

Στους δρόμους του Τόκιο είναι σχεδόν απίθανο να δει κανείς αδέσποτα σκυλιά από τότε που η νέα πολιτική μηδενικής ανοχής τέθηκε σε ισχύ, αλλά οι νόμοι κρύβουν ένα βαρύ και απάνθρωπο τίμημα το οποίο απεκάλυψε μια νεαρή πολιτικός.

Φυσικά και δεν τα παίρνει κανένας πολιτικός στο σπίτι του αλλά η διαδικασία ευθανασίας που χρησιμοποιείται στο Τόκιο είναι ίσως η πιο βάρβαρη που υπάρχει σε αναπτυγμένη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, η βασανιστική διαδικασία περιλαμβάνει την τοποθέτηση των ζώων μέσα σε θάλαμο αερίων, όπου σιγά-σιγά έρχεται η ασφυξία με διοξείδιο του άνθρακα, μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει έως και 15 βασανιστικά λεπτά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλη τη διαδικασία, όπως την κατέγραψε η Ayaka Shiomura στην ιστοσελίδα της. Τα σκυλιά και οι γάτες που οδηγούνται στο θάλαμο αερίων περνούν στο κέντρο περισυλλογής το πολύ 7 μέρες πριν θανατωθούν. Αν σε αυτό το διάστημα δεν υιοθετηθούν ή δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης τους, τότε δεν έχουν άλλη ευκαιρία.

Περίπου 170.000 ζώα θανατώνονται με αυτόν τον τρόπο στο Τόκιο κάθε χρόνο. Στις παρακάτω φωτογραφίες ο πανικός των ζώων είναι ευδιάκριτος. Πολύ κρίμα πραγματικά…

 

916434_fgf

916428_2015-10-30-09.27.54 916427_tjkht 916433_gk 916431_jkhu 916429_jmkj 916426_tgjk

BINGE WATCHING

‘Poor Things’: Έρχεται στο Disney+ λίγο πριν τα Όσκαρ, για να ξέρεις ποιος θα τα σηκώσει!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Χιλιάδες μαθήτριες χάνουν μαθήματα στο σχολείο, γιατί δεν έχουν να αγοράσουν σερβιέτες!

ΕΛΛΑΔΑ

Ψήφισμα για τα Τέμπη: Τι πετυχαίνουν οι 1.300.000 υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί;

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Ιωαννίνων: Καθηγητής φτιάχνει παρουσίαση για να κάνει expose όσους αντέγραψαν στις εξετάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET