ΕΛΛΑΔΑ

Ετοιμάζονται μεγάλες εκπλήξεις στην επιτροπή του X-Factor!

Ένα από τα μεγαλύτερα talent shows τραγουδιού επιστρέφει στις οθόνες μας την επόμενη σεζόν από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το Χ-Factor έρχεται δυναμικά κι αναμένεται να μας εκπλήξει για μία ακόμη φορά. Αυτό που περιμένουμε όλοι λοιπόν, είναι η κριτική επιτροπή καθώς αποτελεί το Α και το Ω σε τέτοιου είδους shows. Οι συζητήσεις είναι πολλές […]

Default avatar

Guest Author

16 Ιανουαρίου, 2017

Ένα από τα μεγαλύτερα talent shows τραγουδιού επιστρέφει στις οθόνες μας την επόμενη σεζόν από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το Χ-Factor έρχεται δυναμικά κι αναμένεται να μας εκπλήξει για μία ακόμη φορά. Αυτό που περιμένουμε όλοι λοιπόν, είναι η κριτική επιτροπή καθώς αποτελεί το Α και το Ω σε τέτοιου είδους shows.

Οι συζητήσεις είναι πολλές γύρω από τα ονομάτα που θα στελεχώσουν την επιτροπή του talent show καθώς μεγάλοι καλλιτέχνες και τραγουδιστές προτείνονται από τους μάνατζερς και τα υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που λέτε, στην εκπομπή Σου-Κου όπου εμφανίζεται, έριξε φως στο μυστήριο που περιβάλλει την εν λόγω κριτική επιτροπή λέγοντας τα εξής: 

«Είναι γεγονός ότι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη έχει εκφράσει την άποψη ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Παρ’ όλα αυτά, οι παραγωγοί του show προσανατολίζονται και προς εναλλακτικές κατευθύνσεις. Υπάρχουν μάλιστα πρόσωπα που έχουν δώσει τα χέρια όπως αφήνεται να εννοηθεί κι αυτά είναι της Πάολα και του Διονύση Σαββόπουλου. Από εκεί και πέρα, η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε όχι ενώ γίνονται συντεταγμένες προσπάθειες να πειστεί ο Γιώργος Μαζωνάκης, ένας καλλιτέχνης που αν μη τι άλλο θα προκαλέσει αίσθηση στον χώρο».

 

Από εδώ και στο εξής, μένει να δούμε ποιες από τις φήμες θα επιβεβαιωθούν και ποιες θα αποδειχτούν ένα ακόμη αποκύημα της φαντασίας των ΜΜΕ.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλίες της Αττικής που κρίθηκαν ακατάλληλες για μπάνιο, τις σημειώνουμε!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πότε ανοίγουν τα μηχανογραφικά – Ο κωδικός που απαιτείται για την υποβολή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Οικονομία Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET