ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ετοιμάσου | Το CERN άνοιξε τις αιτήσεις για πρακτική άσκηση και σε περιμένει!

Το CERN, το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο του κόσμου, ανακοίνωσες νέες θέσεις πρακτικής άσκησης για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις και να βιώσουν μια σπουδαία εμπειρία. Τέτοιες ευκαιρίες δεν γίνεται να τις προσπεράσεις έτσι απλά. Άσε που για τα προγράμμα τού, υπάρχει αυξημένη αποδοχή για Έλληνες φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν […]

Neopolis Team

19 Νοεμβρίου, 2018

Το CERN, το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο του κόσμου, ανακοίνωσες νέες θέσεις πρακτικής άσκησης για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις και να βιώσουν μια σπουδαία εμπειρία.

Τέτοιες ευκαιρίες δεν γίνεται να τις προσπεράσεις έτσι απλά. Άσε που για τα προγράμμα τού, υπάρχει αυξημένη αποδοχή για Έλληνες φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε σημαντικά έργα με επιστήμονες από όλο τον κόσμο και να παρακολουθήσουν διαλέξεις τους.

Τα προγράμματα που δέχονται αιτήσεις είναι:

♦ Summer Student Programme

Αφορά το πρόγραμμα Θερινών φοιτητών που απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Επιστήμης Μηχανικών, Επιστήμης Υπολογιστών, Φυσικής ή Μαθηματικών.

Το εν λόγω πρόγραμμα διαρκεί 8 έως 13 εβδομάδες και παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε ένα προηγμένο τεχνικό έργο σε μια πειραματική ομάδα ή σε μια ομάδα Μηχανικής. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε μια σειρά από προγραμματισμένες διαλέξεις, με εμπειρογνώμονες και επιστήμονες από όλο τον κόσμο να μοιράζονται τις γνώσεις τους και ένα ευρύ φάσμα θεμάτων στους τομείς της θεωρητικής και πειραματικής σωματιδιακής φυσικής, της μηχανικής και της πληροφορικής.

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι και οι επισκέψεις στις εγκαταστάσεις του CERN.

Τέλος, το Summer Student Programme προσφέρει:

  • επίδομα 90 ελβετικών φράγκων (δηλαδή 79 ευρώ) την ημέρα
  • έξοδα ταξιδίων
  • ασφάλιση υγείας
  • βοήθεια στην εύρεση στέγης

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να στείλετε την αίτησή σας ΕΔΩ.

♦Summer Student Openlab Programme

Αφορά όλους τους προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές στον τομέα της πληροφορικής, των μαθηματικών, της μηχανικής και της φυσικής.

Όσοι ενδιαφερόμενοι που διαβάζετε τώρα αυτές τις γραμμές, σας ψήνει να εργαστείτε σε προηγμένα έργα ICT στο CERN κατά τη διάρκεια του επόμενου καλοκαιριού, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι κομμένο και ραμμένο για εσάς.

Το CERN openlab είναι μια μοναδική εταιρική σχέση δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που επιταχύνει την ανάπτυξη λύσεων αιχμής για την παγκόσμια κοινότητα LHC και ευρύτερη επιστημονική έρευνα. Μέσω του CERN openlab, το CERN συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες ICT και ερευνητικά ινστιτούτα.

Το πρόγραμμα διαρκεί περίπου 9 εβδομάδες, ξεκινώντας από τον Ιούνιο, με τη δυνατότητα να εργαστείτε με μερικές από τις τελευταίες τεχνολογίες υλικού και λογισμικού. Θα παρακολουθήσετε εξίσου μια σειρά από προγραμματισμένες διαλέξεις και θα πραγματοποιήσετε επισκέψεις σε άλλα ερευνητικά εργαστήρια και εταιρείες.

Το CERN είναι ένας τόπος όπου οι επικίνδυνες προκλήσεις στις ICT κυριαρχούν. Το πρόγραμμα openlab Summer Student Program μπορεί να σας οδηγήσει σε follow-on projects in your home institute ή μπορεί να σας εμπνεύσει ακόμη και να γίνετε επιχειρηματίες στον τομέα των ΤΠΕ ICT.

To πρόγραμμα προσφέρει εξίσου επίδομα 90 ελβετικών φραγκων (δηλαδή 79 ευρώ) την ημέρα, έξοδα ταξιδίων, ασφάλιση υγείας και βοήθεια στην εύρεση στέγης.

Η προθεσμία αιτήσεων είναι μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2019 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν αίτηση ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 – Πρεμιέρα με «Νέα Ελληνική Γλώσσα» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γνωστός τράπερ που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, για κατοχή μαχαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα – Τα θέματα και οι απαντήσεις!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Τελευταίο τσεκ πριν τις Πανελλήνιες – Τι επιτρέπεται και τι όχι να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτριες τηλεφωνούν στη Ζωή για την Τράπεζα Θεμάτων, τους απαντάει κανονικά!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

12χρονος τελειώνει το πανεπιστήμιο με 5 πτυχία και γράφει ιστορία ως ο νεότερος απόφοιτος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET