Είναι viral

Εταιρεία σε πληρώνει 1000 δολάρια για να δεις 24 χριστουγεννιάτικες ταινίες, γεννηθήκαμε γι’ αυτό!

Όταν το χόμπι σου γίνεται η δουλειά σου. Ανεκτίμητη αξία!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

2 Δεκεμβρίου, 2019

Όχι ότι χρειάζεται να σε πληρώσουν για να το κάνεις, αλλά να, αφού προτίθενται, γιατί να μη βγάλεις κι εσύ το κατιτίς σου (έχεις και κάποια ψώνια και δώρα να κάνεις);; Εκεί λοιπόν που θα ζέσταινες ούτως ή άλλως το κορμάκι σου κάτω από τα παπλώματα, θα έπινες το τσαγάκι σου και θα απολάμβανες το μελομακάρονό σου βλέποντας ένα κρίστμας μούβι, τώρα μπορείς να το κάνεις κι επί πληρωμή.

Το Hallmark Channel, το οποίο έχει παράδοση στις χριστουγεννιάτικες ταινίες, ψάχνει άτομο να παρακολουθήσει 24 από αυτές μέσα σε 12 μέρες, με τη διορία να λήγει στις 25 Δεκεμβρίου. Δύο ταινίες την ημέρα δηλαδή, πράγμα που σημαίνει ότι η αγγελία απευθύνεται σε άτομα όχι και τόσο πολυάσχολα, αλλά από την άλλη, δεν το λες και ακατόρθωτο να βγάλεις 2 ταινιούλες μέσα σ’ ένα 24ωρο (έχουμε κάνει και χειρότερα με σειρές). Αν θες λοιπόν, βρίσκεις χρόνο.

Ειδικά αν πρόκειται να πληρωθείς γι’ αυτό $1,000 (908€)!

Προτού βέβαια πάρεις τα λεφτά κι εφόσον είσαι ο τυχερός που θα κερδίσει τη δουλειά, θα λάβεις δώρο ένα πακέτο binge-watching, όπως το αποκαλούν, το οποίο θα σε εφοδιάσει με όλα εκείνα τα απαραίτητα για τη διαδικασία που σε περιμένει. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει ένα πακέτο κακάο, κουτί με χριστουγεννιάτικα μπισκότα, παραμυθένια φωτάκια, ένα μίνι χριστουγεννιάτικο δέντρο και το καλύτερο, μια συνδρομή στο Hallmark Channel.

Από σένα θέλουν να γράψεις μια μικρή κριτική γι’ αυτό που μόλις είδες, στην οποία πρέπει να είσαι τέρμα ειλικρινής, όπως τονίζει η αγγελία. Και στην οποία δεν επιτρέπονται spoils. Ακόμη, πρέπει να γίνεται μια ενημέρωση στα ίνσταγκραμς, φέισμπουκς και τουίτς κάθε φορά που πατάς play, χρησιμοποιώντας τα hashtag #CountdowntoChristmas και #HallmarkDreamJob

Η λεπτομέρεια που μας τα χαλάει λίγο στην εν λόγω αγγελία -και σε κάθε αντίστοιχη αγγελία που αφορά dream job- είναι ότι απευθύνεται σε Αμερικανούς πολίτες. Ωστόσο, επειδή έχουμε Χριστούγεννα και θαύματα γίνονται, εμείς την αίτησή μας θα την κάνουμε και ας αποφασίσει ο Άι Βασίλης αν θέλει να μας κάνει αυτό το δώρο ή όχι.

Εάν πάλι φάμε πόρτα λόγω εθνικότητας, τότε παιδιά, αναγκαστικά θα κάνουμε το υπερατλαντικό ταξίδι χωρίς γυρισμό, γιατί μπουχτίσαμε πια να διαβάζουμε για dream jobs και να μην μπορούμε ούτε καν να ελπίζουμε ότι θα μας πάρουν!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

AI For All: Μια νέα εμπειρία στο σπίτι με χρήση συσκευών AI παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET