Είναι viral

Εταιρεία δίνει 2000€ σε όποιον αντέξει να μείνει μακριά από οθόνες μία ολόκληρη μέρα!

Αυτό κι αν είναι challenge!

Όλοι είμαστε σε φάση «Τι εννοείς ότι δεν μπορώ εγώ χωρίς κινητό μια ολόκληρη μέρα; Ευκολάκι!» και τελικά αποτυγχάνουμε παταγωδώς. Ούτε δύο ώρες δεν αντέχουμε χωρίς αυτό και τότε είναι που συνειδητοποιούμε ότι κάτι πάει πολύ λάθος με την πάρτη μας. Είμαστε ξεκάθαρα screen addicts, αλλά επειδή μαζί μας είναι και όλος ο υπόλοιπος πλανήτης, δεν το αντιλαμβανόμαστε τόσο.

Μόνο η μανούλα το βλέπει ξεκάθαρα… 

Το εν λόγω challenge λοιπόν, να μείνει κάποιος μακριά από οθόνες για 24 ώρες, που έχει βάλει εταιρεία και για το οποίο πληρώνει αδρά, μπορεί να μοιάζει παιχνιδάκι, αλλά στην πραγματικότητα το λέβελ δυσκολίας είναι εξωπραγματικό. Δηλαδή τι υποτίθεται ότι κάνει ένας άνθρωπος 24/7 χωρίς Insta, Netflix, TikTok και Messenger; Υπάρχουν παραπάνω από 10% πιθανότητες επιβίωσης;!

Μάλλον τα $2,400 (2.000€) που πληρώνει το Reviews.org είναι ένας λόγος να παραμείνεις δυνατός και ζωντανός σε αυτή τη δοκιμασία και γι’ αυτό άλλωστε το ψήνουμε. Ας το δούμε κι από τη θετική του πλευρά. Είναι μια καλή ευκαιρία αποτοξίνωσης, από την οποία θα βγάλουμε και το κατιτίς μας.

Σαν εξτραδάκι, αυτός που θα συμμετάσχει θα λάβει μία δωροκάρτα αξίας $200 για αγορές στην Amazon, με σκοπό να προμηθευτεί μερικά υποκατάστατα, όπως γραφομηχανή, χαρτί Α4 και χρώματα με πινέλα, που θα τον βοηθήσουν να την παλέψει και να ανακαλύψει νέες ασχολίες.

Η εταιρεία λοιπόν ψάχνει κάποιον που είναι τέρμα gadgetάκιας, αλλά ταυτόχρονα πρόθυμος να κάνει την υπέρβαση. Και μιλάμε για πραγματική υπέρβαση κι όχι τίποτα «έλα τώρα, μερικές κλεφτές ματιές θα μπορώ να τις ρίξω», αφού οι συσκευές σου θα κλειδωθούν σε χρηματοκιβώτιο (ακόμα και smartphones). Όπως αναφέρεται στην αγγελία:

Εάν είσαι πρόθυμος να παρατήσεις τις συσκευές σου για μία ημέρα, αλλά εξακολουθείς να έχεις ανάγκη να πληρωθείς, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για σένα. Σε περίπτωση που σου μοιάζει υπερβολικά εύκολο, τότε μάλλον δεν είσαι αυτός/ή που χρειάζεται αποτοξίνωση, οπότε καλύτερα το προτείνεις στους φίλους και την οικογένειά σου.

Για να λάβεις μέρος, πρέπει να συμπληρώσεις μερικά στοιχεία ΕΔΩ, καθώς επίσης να περιγράψεις σε ένα κείμενο 100 λέξεων τι σε κάνει κατάλληλο γι’ αυτό το challenge.

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές μέχρι τις 26 Μαρτίου (τρέχουμε τώρα, τρέχουμε), ενώ η ανακοίνωση του νικητή θα ανακοινωθεί από το κανάλι της εταιρείας στο YouTube στις 29 Μαρτίου.

Καλή επιτυχία… και καλό κουράγιο αν είσαι ο νικητής!


Photo by Sam Lion from Pexels

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος αλείφει όλη την κουζίνα των γονιών του με Nutella, ψάχνουμε το λόγο (και τον ίδιο)!

Έρευνες λένε

Φυσικά και η Ελλάδα θα βρισκόταν στο top10 με τους περισσότερους καπνιστές παγκοσμίως!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET