Μουσική

Εταιρεία σε πληρώνει για να ακούσεις το νέο άλμπουμ της Taylor Swift δοκιμάζοντας εσώρουχα!

Μόνο...torture δεν το λες!

Neopolis Team

28 Μαρτίου, 2024

Graphics: @evlachaki

Συνήθως λέμε «θα πλήρωνα για να ακούσω το νέο άλμπουμ προτού βγει», αλλά ζήσαμε να διαβάσουμε και το αντίθετο. Εταιρεία εσωρούχων πληρώνει άτομο για να ακούσει πρώτο απ’ όλους το νέο άλμπουμ της Taylor Swift, ‘The Tortured Poets Department’, με αντάλλαγμα ένα review!

*Actual footage of us*

Το νέο μουσικό project της 34χρονης τραγουδίστριας αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου του 2024 (σε λίγο δηλαδή) και η πολυτελής μάρκα γυναικείων εσωρούχων Pour Moi θέλησε να συνδυάσει το γεγονός με το μάρκετινγκ της. Έτσι, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε μία τυχερή Swiftie να πάρει μια γεύση από τη νέα δουλειά του αγαπημένου της icon και να πληρωθεί κι από πάνω.

Η Swiftie που θα επιλεγεί θα φορέσει τα αισθησιακά εσώρουχα και νυχτικά της Pour Moi, θα πατήσει play στα 16 ακυκλοφόρητα τραγούδια και θα περιγράψει στη συνέχεια την εμπειρία για το πώς boostαρε την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή της ο συνδυασμός καλής μουσικής και sexy εσωρούχων.

Πιο ειδικά, όπως σημειώνει η εταιρεία στην αγγελία της, στα καθήκοντα της Swiftie θα συμπεριλαμβάνεται:

1) η ανακάλυψη της συναισθηματικής επίδρασης που έχει το νέο άλμπουμ της Taylor (και να το μοιραστεί μέσω social media)

2) η εξήγηση τού πώς την έκανε να αισθάνονται τα εσώρουχα που φορούσε (σέξι, δυναμική, γεμάτη αυτοπεποίθηση κλπ),

3) να μοιραστεί στα social media και να γράψει με λίγα λόγια πώς επηρέασε ο συνδυασμός αυτών των δύο τη διάθεση και την ενέργειά της.

Παρ’ όλο που τίποτα απ’ όλα αυτά δε φέρνει σε αγγαρεία ή δουλειά γενικότερα, έχει και χρηματική αμοιβή. Το ποσό που θα λάβει η τυχερή για το task της μίας ημέρας θα είναι 430€, καθώς επίσης εσώρουχα και ρούχα ύπνου αξίας πάνω από 110€, συμπεριλαμβανομένων των κομματιών Rebel Underwired Side Support Bra, Rebel High Leg Brief και New Romance High Apex Chemise.

Στα καλά νέα, η εταιρεία δεν έχει κανέναν περιορισμό ως προς τα προσόντα των αιτούντων, πέρα από το να είναι hardcore Swifties και να ξέρουν όλα τα τραγούδια της! Αν πληροίς τη μία και μοναδική αυτή προϋπόθεση, τότε κάνε την αίτησή σου εδώ και δοκίμασε την τύχη σου. Φρόντισε όμως να το κάνεις μέχρι τις 15 Απριλίου, όπου λήγει η διορία.

FUN ZONE

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το νέο PRO X 60 της Logitech G είναι το πληκτρολόγιο που θα λατρέψει κάθε gamer!

EVENTS

Στο TEDxAUTH 2024 θα ανακαλύψουμε πώς να επιτύχουμε τη δική μας «OSMOSIS»!

BINGE WATCHING

‘Bridgerton’: Το τρέιλερ της 3ης σεζόν έφτασε και έχει τόσο σούσουρο όσο περιμέναμε!

EVENTS

ThinkBiz Academy 2024: To event επιχειρηματικότητας από νέους για νέους επιστρέφει για 8η χρονιά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET