Τιβί

Και πολύ άργησε #not | Έρχεται το My Style Rocks 2!

Το My Style Rocks επιστρέφει από τη νέα σεζόν στο κανάλι του ΣΚΑΪ, αλλά ίσως οι ιθύνοντες θα έπρεπε να το ξανασκεφτούν.  Πριν εξηγήσω αυτό που μόλις έγραψα, να σε ενημερώσω ότι δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό προς το παρόν. Ούτε δηλαδή αν η ομάδα θα παραμείνει η ίδια ή θα προστεθούν νεά πρόσωπα, ούτε […]

Δήμητρα Πραντάλου

4 Ιουλίου, 2018

Το My Style Rocks επιστρέφει από τη νέα σεζόν στο κανάλι του ΣΚΑΪ, αλλά ίσως οι ιθύνοντες θα έπρεπε να το ξανασκεφτούν. 

Πριν εξηγήσω αυτό που μόλις έγραψα, να σε ενημερώσω ότι δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό προς το παρόν. Ούτε δηλαδή αν η ομάδα θα παραμείνει η ίδια ή θα προστεθούν νεά πρόσωπα, ούτε πότε αναμένεται να ξεκινήσει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχής και μάλιστα η Ραμόνα Βλαντή, η περσινή νικήτρια του ριάλιτι μόδας, προσκαλεί τα νέα κορίτσια να πάρουν μέρος. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσω πως η Ραμόνα ήταν εκείνη που ξεκίνησε τις ίντριγκες και έκανε λόγο για στημένες βαθμολογίες και προώθηση συγκεκριμένων προσώπων, οπότε είναι κάπως περίεργο που προσκαλεί τις γυναίκες να δηλώσουν συμμετοχή.

Ας είναι, ο κόσμος ξεχνάει. 

Ωστόσο να γυρίσω στην αρχή και στο ότι η Acun Medya και ο ΣΚΑΪ ίσως θα έπρεπε να αφήσουν να περάσει ένας χρόνος και μετά να επιστρέψει το My Style Rocks.

Κατ’αρχάς, τα νούμερα τηλεθέασης στην αρχή ήταν απογοητευτικά. Και θα συνέχιζαν αν δεν έβαζαν την ίντριγκα και τις φωνές της Ραμόνα. Ένα ριάλιτι που ξεκίνησε καθυστερημένα την υψηλή τηλεθέαση, είναι αποδεδειγμένο πως δεν θα πάει καλά την επόμενη σεζόν. Τρανό παράδειγμα, το Survivor.

Κατά δεύτερον, το My Style Rocks θα έχει έναν μεγάλο αντίπαλο που ακούει στο όνομα Next Top Model. Που να τα βάλει με τον τιτάνα; Ήδη ο περισσότερος κόσμος ανυπομονεί γι’αυτό.

Γι’αυτό λοιπόν, μήπως να το ξανασκεφτούν;

 

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET