ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Έρχεται το Athens Music Festival με Goran Bregovic και Γιώτα Νέγκα!

O Goran Bregovic, ο Σερβοκροάτης συνθέτης που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Ελλάδα, αναμένεται να ανοίξει την αυλαία του Athens Music Festival στο Diogenis Studios στις 17 Δεκεμβρίου. Ο ειδικός στην βαλκανική και τσιγγάνικη μουσική θα μοιραστεί την σκηνή με την καταξιωμένη και υπερταλαντούχα Γιώτα Νέγκα.  Την μουσική αυτή συνάντηση θα ξεκινήσει η Γιώτα Νέγκα, η οποία […]

Default avatar

Guest Author

4 Δεκεμβρίου, 2016

O Goran Bregovic, ο Σερβοκροάτης συνθέτης που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Ελλάδα, αναμένεται να ανοίξει την αυλαία του Athens Music Festival στο Diogenis Studios στις 17 Δεκεμβρίου. Ο ειδικός στην βαλκανική και τσιγγάνικη μουσική θα μοιραστεί την σκηνή με την καταξιωμένη και υπερταλαντούχα Γιώτα Νέγκα. 

Την μουσική αυτή συνάντηση θα ξεκινήσει η Γιώτα Νέγκα, η οποία θα τραγουδήσει προσωπικές της επιτυχίες αλλά και διεθνής επιτυχίες μεγάλων συνθετών. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ο Bregovic που θα παρουσιάσει τις βαλκανικές του μελωδίες και κυρίως την ιδέα του ότι η μουσική είναι ελεύθερο πνεύμα, δεν έχει πατρίδα και δεν φυλακίζεται!

UPCOMING SHOWS 23/12

Η επόμενη καλλιτεχνική συνάντηση τα έχει όλα.

Οι Club de Belugas συναντούν τους Mikro και την Μαρίζα Ρίζου την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

Υποστήριξη Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α. ) και κοινωνικού έργου Δήμων Νέας Σμύρνης και Γλυφάδας.

To ATHENS MUSIC FESTIVAL αφουγκράζεται τα προβλήματα των συνανθρώπων μας και βρίσκεται δίπλα στο σημαντικό έργο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α. ) και του κοινωνικού έργου των Δήμων Νέας Σμύρνης και Γλυφάδας.
Στο πλαίσιο αυτό, μέρος των εσόδων από τις παραστάσεις θα προσφέρεται για την υποστήριξη των δράσεων του Κέντρου και κάθε δήμου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στέγασης, σίτισης, υγείας και επανένταξης των αστέγων που ζουν στην πόλη καθώς και την υποστήριξη των πολιτών και των οικογενειών που, ενώ δεν είναι άστεγοι, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους.

 

Τιβί

Power of Love: Ο Αργύρης πριν κολλήσει με τη Σωτηρία, έριχνε άκυρα στο First Dates!

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET