ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πρωκτικό σεξ | Απορίες που όλοι μας έχουμε!

Νομίζω το έχω ξαναπεί σε κάποιο παλιότερο άρθρο μου, σκέφτηκα όμως να το επαναλάβω κι απόψε. Η καλύτερη ώρα για να δημοσιεύσεις κείμενο (ειδικά όταν αφορά το σεξ), είναι μετά τις 12. Είσαι χαλαρός, σου βγαίνουν αβίαστα κι αυθόρμητα ακόμη και οι πιο «απαγορευμένες σκέψεις» και γενικότερα μπορείς να αναφερθείς στα εκάστοτε πράγματα με το […]

Neopolis Team

19 Αυγούστου, 2015

Νομίζω το έχω ξαναπεί σε κάποιο παλιότερο άρθρο μου, σκέφτηκα όμως να το επαναλάβω κι απόψε. Η καλύτερη ώρα για να δημοσιεύσεις κείμενο (ειδικά όταν αφορά το σεξ), είναι μετά τις 12. Είσαι χαλαρός, σου βγαίνουν αβίαστα κι αυθόρμητα ακόμη και οι πιο «απαγορευμένες σκέψεις» και γενικότερα μπορείς να αναφερθείς στα εκάστοτε πράγματα με το όνομά τους.

Το θέμα στο οποίο θα αναφερθώ σήμερα, είναι ταμπού για αρκετούς 20χρονους εκεί έξω, επομένως η εν λόγω ώρα ήταν ένα ακόμη κίνητρο. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται τον 21ο αιώνα να έχουμε ταμπού ζητήματα γύρω από το σεξ, αυτή είναι η αλήθεια και δεν έχουμε παρά να τη δεχτούμε, είτε μας αρέσει, είτε όχι. Το πρωκτικό σεξ είναι κάτι άγνωστο για τους περισσότερους, νιώθουν άβολα να συζητήσουν για αυτό και πολλοί το αντιμετωπίζουν ως κάτι «κακό» ή «λάθος».

Άσχετα από το αν θέλει κανείς να το δοκιμάσει ή όχι, οφείλουμε όλοι να αποδεχτούμε το γεγονός πως το πρωκτικό σεξ είναι μια πραγματικότητα, αρκετοί νέοι (κι όχι μόνο) το επιλέγουν για την προσωπική τους ικανοποίηση αλλά και για εκείνη του/της συντρόφου τους κι αυτό δεν αλλάζει. Συνεπώς, τι απομένει; Να ενημερωθούμε για αυτό, να ξέρουμε τι και πώς κι από εκεί και πέρα ο καθένας να κάνει αυτό που θεωρεί πιο σωστό για τον εαυτό του και τον/την φίλο/η του/της.

Οι 4 ερωτήσεις που ακολουθούν, θεωρώ πως έχουν βασανίσει όλους μας ή τουλάχιστον μια τεράστια πλειοψηφία των 20χρονων. Προσπάθησα να εμβαθύνω στο θέμα (googlάροντας προφανώς!) και για αυτό επιχειρώ να γράψω το παρόν άρθρο. Ελπίζω να καλύψω, έστω κι επιδερμικά, μέρος των ερωτηματικών που σας έχουν δημιουργηθεί…

(Πλάκα πλάκα, είμαστε πολύ kinky γενιά!)

1. Αρχικά, είναι επικίνδυνο;

Καλό θα ήταν να μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλό μας. Η αλήθεια είναι πως το πρωκτικό σεξ κρύβει αρκετούς κινδύνους σε σχέση με το κολπικό. Και δεν αναφέρομαι μονάχα σε ΣΜΝ τα οποία ούτως ή άλλως υπάρχουν στην άκρη του μυαλού μας κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε σεξουαλικής επαφής. Αυτό που αλλάζει στο πρωκτικό, είναι οι τραυματισμοί τόσο του άντρα όσο (κυρίως) και της γυναίκας που είναι ιδιαιτέρως αυξημένοι. Άπαξ και ληφθεί η απόφαση να προχωρήσει ένα ζευγάρι σε αυτού του είδους την επαφή, τα πάντα πρέπει να γίνουν με προσοχή και προς θεού, όχι στα γρήγορα. Ξεχάστε τις φάσεις σε εξωτερικούς χώρους, αυτοκίνητα κλπ. Σπίτι και μόνο σπίτι. Για να μην πω, αποκλειστικά κρεβάτι και μόνο κρεβάτι…

2. Απαιτείται κάποια προετοιμασία;

Η απάντηση είναι αν μη τι άλλο θετική. Για την ακρίβεια, απαιτείται προετοιμασία από κάθε άποψη, αρχής γενομένης στον ψυχολογικό τομέα. Τόσο ο άντρας όσο και η γυναίκα, πρέπει να αποφασίσουν πως θέλουν να δοκιμάσουν 100% διότι αυτό είναι το μοναδικό αντίδοτο στον πόνο που αναμφίβολα θα κάνει την εμφάνισή του. Από εκεί και πέρα κι εφόσον η απόφαση παρθεί, καλό θα ήταν τα πράγματα να γίνουν σταδιακά. Άλλωστε και στο …κανονικό σεξ, όλοι ξεκίνησαν με τα λεγόμενα «δακτυλικά προκαταρκτικά». Δε διαφέρει σε πολλά και νέο αυτό είδος. Επίσης, οφείλετε να ενημερωθείτε και οι δύο σχετικά με την ύπαρξη και την χρήση των λιπαντικών βοηθημάτων. Σε αντίθεση με τον γυναικείο κόλπο, ο πρωκτός δεν προετοιμάζεται από την φύση του για σεξουαλική διείσδυση κι αυτό πρέπει με κάποιον τρόπο να παρακαμφθεί. Τέλος, ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στους κανόνες υγιεινής οι οποίοι επίσης πρέπει να μελετηθούν διεξοδικά μέσα από σχετική έρευνα στο Ίντερνετ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων πάντως, πρωκτικό σεξ χωρίς την παραμικρή ύπαρξη …ακαθαρσιών είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρξει. Να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά!

3. Ποια είναι η καλύτερη στάση;

0522332001439907009

Από τη στιγμή που κάθε σώμα είναι διαφορετικό και κάθε άνθρωπος ερεθίζεται με άλλον τρόπο, δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Ωστόσο αν ψάχνετε για την πιο ασφαλή λύση, αυτή σίγουρα είναι το σεξ στα 4 όπου η διείσδυση είναι σαφέστατα πιο εύκολη από οποιαδήποτε άλλη περίπτωση. Βέβαια, στη συγκεκριμένη στάση ο πόνος της κοπέλας ενδέχεται να είναι σημαντικά αυξημένος οπότε καλό θα ήταν να δοκιμάσετε και τις εναλλακτικές όπως μπρούμυτα ή με την κοπέλα από πάνω. Η τελευταία, αν και σχετικά άβολη όταν μιλάμε για πρωκτικό, είναι σίγουρα η πιο ασφαλής για την κοπέλα η οποία ελέγχει πλήρως τις κινήσεις και τις αντοχές της. Σε κάθε περίπτωση όμως, ενθαρρύνεται το παιχνίδι του «Γυμνού Twister» (βλέπε gif παραπάνω), το οποίο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι σας αρέσει και τι όχι.

4. Εν τέλει, αξίζει να το δοκιμάσεις;

Το πραγματικό ερώτημα δεν είναι αν αξίζει να το δοκιμάσεις. Είναι:

Θέλεις να το κάνεις;
Είσαι προετοιμασμένος/η ότι θα πονέσεις;
Θα αντέξεις σε περίπτωση όπου τα πράγματα δεν είναι και τόσο …καθαρά;
Εμπιστεύεσαι τον/τη σύντροφό σου ότι θα σταματήσετε εφόσον δε θέλεις άλλο;

Αν και μόνο αν, οι απαντήσεις σου είναι ΟΛΕΣ θετικές, τότε ναι αξίζει να το δοκιμάσεις. Πρώτον, γιατί αν είσαι κοπέλα στον πρωκτό βρίσκονται συγκεντρωμένες πάρα πολλές νευρικές απολήξεις που θα σε οδηγήσουν σε ιδιαίτερη ηδονή (για τους άντρες δε χρειάζεται να γράψω κάτι περισσότερο) και δεύτερον, γιατί είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου με κάποιον/α που αγαπάς και είστε αρκετό καιρό μαζί.

Όπως και να ‘χει, η επιλογή είναι καθαρά προσωπική!

 

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Τύπος μοιράζεται την ιστορία του πώς από υπάλληλος στα McDonald’s έγινε εκατομμυριούχος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET