ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι είδους ερωτική σύντροφος είσαι, ανάλογα με το αγαπημένο σου social media!

Ως γνωστόν, τα social media είναι ευρέως διαδεδομένα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από την πιο τρυφερή ηλικία και τα γυμνασιόπαιδα έως τις πιο ώριμες ηλικίες, όλοι συμμετέχουν και επικοινωνούν στη δική τους αγαπημένη κοινωνική πλατφόρμα. Οι γυναικείες υπάρξεις ειδικά κατακλύζουν καθημερινά τα social media με φωτογραφίες και στάτους κάνοντας τον αρσενικό πληθυσμό να παραληρεί! Θα […]

Θεώνη Σταματοπούλου

19 Οκτωβρίου, 2016

Ως γνωστόν, τα social media είναι ευρέως διαδεδομένα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από την πιο τρυφερή ηλικία και τα γυμνασιόπαιδα έως τις πιο ώριμες ηλικίες, όλοι συμμετέχουν και επικοινωνούν στη δική τους αγαπημένη κοινωνική πλατφόρμα. Οι γυναικείες υπάρξεις ειδικά κατακλύζουν καθημερινά τα social media με φωτογραφίες και στάτους κάνοντας τον αρσενικό πληθυσμό να παραληρεί! Θα πιστέψεις ότι ίσως το έχουμε τερματίσει, αλλά πραγματικά η επιλογή των social media που προτιμάς να χρησιμοποιείς περισσότερο, δείχνει πάρα πολλά για τον χαρακτήρα σου και πολύ περισσότερο για το τι είδους ερωτική σύντροφος είσαι.

1. Facebook

facebook-1200x600

Είσαι αξιαγάπητη και λατρεύεις να έχεις τον ρόλο του ατόμου που στη σχέση του είναι πολύ στοργικό και φροντίζει το άλλο του μισό. Λαχταράς μία σοβαρή και με νόημα σχέση και δε φοβάσαι να δείξεις προς τα έξω την ευαίσθητη και ευάλωτη πλευρά σου. Προτιμάς να δείχνεις επίσης προς τα έξω την αυθεντική σου πλευρά, ποστάροντας για τα όνειρα, τις ελπίδες, τους φόβους καθώς και την ειλικρινή σου άποψη, χωρίς να υποκρίνεσαι και να παριστάνεις κάτι που δεν είσαι. Αν δεν αρέσει στους υπολοίπους, πρόβλημά τους!

2. Instagram

3270589557-instagram

Το λαμπερό σου χαμόγελο είναι συνήθως το πρώτο πράγμα που ελκύει το αντίθετο φύλο και η ικανότητα σου να παραμένεις θετική και αισιόδοξη αποτελεί κύριο παράγοντα που ο καθένας που σε ερωτεύεται, μιλάει για εσένα με υπερβολές για το πόσο σε λατρεύει. Ακόμα κι όταν έχεις τις μαύρες σου, έχεις την ικανότητα να βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να μετατρέπεις τις άσχημες καταστάσεις σε πιο ζωντανές και ενδιαφέρουσες προσθέτοντας τους πολύχρωμα φίλτρα. Είσαι κυριολεκτικά το φως στη ζωή εκείνων που επιλεκτικά διαλέγεις να βγεις ραντεβού. Η μοναδική σου απαίτηση είναι εμπιστοσύνη που βασίζεται στην απόλυτη ειλικρίνεια, μιας και αναζητάς την ασφάλεια στις σχέσεις σου.

3. Snapchat

snap

Όταν ένας άντρας σου ελκύσει το ενδιαφέρον, θα κάνεις τα πάντα για να του το δείξεις, ντροπιαστικό και μη. Σε μία σχέση δεν διστάζεις ποτέ να εκφράσεις ό,τι νιώθεις ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα είσαι η πρώτη που θα πει το «σ’ αγαπώ». Ενθαρρύνεις και τον σύντροφό σου να είναι απόλυτα ειλικρινής με τα συναισθήματά του και να τα εκφράζει καθημερινά. Οι άντρες σε ερωτεύονται γρήγορα και βαθιά, γιατί τα δίνεις όλα από την πρώτη στιγμή. Η ζωή είναι μικρή άλλωστε για να κάνεις τσιγκουνιές στα συναισθήματα. Αν και λίγο ασταθής, βρίσκεις διασκεδαστικά τα ραντεβού, προτρέποντας πάντα τα αγόρια με τα οποία βγαίνεις να δοκιμάζουν νέα πράγματα και να βιώσουν νέες προκλήσεις και εμπειρίες πλάι σου. Το να σε αγαπά κανείς είναι προνόμιο για εκείνον – και το ξέρεις!

4. Twitter

o-twitter-facebook

Είσαι μη προβλέψιμη και αυτό ακριβώς είναι που αρέσει στους άντρες πάνω σου. Έχεις ισχυρή θέληση και είσαι απίστευτα κοινωνική, καθώς και δε φοβάσαι να εκφράσεις ελεύθερα τη γνώμη σου για το οτιδήποτε. Μερικές φορές ωστόσο, δεν σκέφτεσαι προτού μιλήσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργείς εντάσεις και καβγάδες με το άλλο σου μισό, το οποίο είτε εκνεύρισες είτε πρόσβαλες και δεν είσαι ιδιαίτερα περήφανη να αποδεχτείς το λάθος σου ή να διαγράψεις ένα Tweet όχι και τόσο πετυχημένο, ακόμα κι όταν είναι απαραίτητο. Έχεις περάσει αρκετούς (υπερβολικά) παθιασμένους έρωτες που όμως ξεθύμαναν πολύ γρήγορα και οι μακροχρόνιες σχέσεις σου (όταν πραγματικά αποφασίζεις να κάνεις μια σχέση) είναι πολύ άστατες.

5. YouTube

succeed-youtube

Είσαι άνθρωπος που δεν του αρέσει να βαριέται, ωστόσο έχεις επίγνωση αυτού με αποτέλεσμα να είσαι πολύ επινοητική. Είναι γνωστό ότι μπορείς να διαχειρίζεσαι πολλαπλά online προφίλ ταυτόχρονα, τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να εξετάζεις αποτελεσματικά τα υποψήφια θύματα κάνοντας στο τέλος την καλύτερη επιλογή. Σε μία σχέση, είσαι ο τύπος της γυναίκας που αφιερώνει όσο χρόνο χρειάζεται για να γνωρίσει πραγματικά έναν άντρα. Προσπαθείς να συντονίζεσαι σε κάθε κανάλι του αγοριού σου, κυρίως με σκοπό να ανακαλύψεις τι ψέματα μπορεί να κρύβονται και τι δεν μπορεί να δει κανείς άλλος. Τα ραντεβού μαζί σου είναι μία εξάσκηση στην αυτοπραγμάτωση, καθώς όσο έρχεσαι πιο κοντά με έναν άντρα, εκείνος αναγκάζεται να συμβιβαστεί με όλα τα κρυμμένα θέλω του, τις κρυφές επιθυμίες και τα κρυφά όνειρα του.

6. Tumblr

tumblr-on-laptop

Σου παίρνει αρκετό χρόνο να ανοιχθείς σε κάποιον, αλλά άπαξ και το κάνεις, συνδέεσαι βαθιά. Είσαι ντροπαλή κατά κάποιο τρόπο (δεν κάνεις ποτέ την πρώτη κίνηση βασικά), αλλά αν νιώσεις άνεση θα ανοιχθείς και με το παραπάνω. Δεδομένου ότι σου αρέσει περισσότερο η μοναξιά και να χάνεσαι στις δικές σου σκέψεις, είσαι διστακτική να βγεις ραντεβού με κάποιον, εκτός κι αν υπάρχει η προοπτική να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Έχεις υψηλά στάνταρ και μία σταθερή αίσθηση του τι πραγματικά θες σε έναν σύντροφο, καθώς επίσης δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μείνεις μόνη για κάποιο διάστημα.

 

OUR20s

DIGITAL

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET