ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

24 ερωτήσεις να κάνεις στη σχέση σου και να σπάσετε τη βαρεμάρα της καραντίνας!

Μια καλή αφορμή να μάθεις και ορισμένα πραγματάκια που σ' έκαιγαν.

Mademoisex

11 Απριλίου, 2020

Με την αίσθηση του χρόνου να έχει χαθεί πλέον, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά σε ποια μέρα της καραντίνας βρισκόμαστε. Ελπίζω μόνο να είστε υγιείς και να διατηρείτε την ενέργειά σας, γιατί οι δύσκολες μέρες είναι ακόμα μπροστά μας (sad, αλλά αυτή είναι η αλήθεια). Παρόλα αυτά, συνειδητοποίησα ότι ο εγκλεισμός στο σπίτι πέρα από τα όποια κακά του, έχει και μερικά πολύ καλά στοιχεία και ευτυχώς οι περισσότεροι έχουν ψιλοσυνηθίσει σε κάποιο βαθμό αυτή τη νέα και τόσο διαφορετική καθημερινότητα.

Άλλοι έχουν μαγειρέψει τα άπαντα του Πετρετζίκη, άλλοι μας τα έχουν κάνει τσουρέκια περνάνε καλά με το TikTok, κάποιοι άλλοι έχουν τερματίσει το Netflix και είναι και μερικοί που έχουν αποφασίσει να αφιερώσουν χρόνο στους δικούς τους ανθρώπους και να τους χορτάσουν τώρα που έχουν την ευκαιρία να το κάνουν.

Όσοι περνάτε την καραντίνα «σε σχέση» είτε μένοντας στο ίδιο σπίτι είτε σε διαφορετικά στην ανάγκη του social distancing, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα τόσο για να περάσει ευχάριστα ο χρόνος, όσο και για να διατηρήσετε ζωντανή τη σχέση. Ένα από αυτά είναι να ξαναγνωριστείτε από την αρχή. Μιας και η βαρεμάρα έχει χτυπήσει κόκκινο, γιατί να μην κάνεις στο αγόρι/κορίτσι σου όλες εκείνες τις ερωτήσεις που πάντα ήθελες να κάνεις, αλλά για κάποιο λόγο δεν κατάφερες μέχρι τώρα; Νομίζω είναι μία καταπληκτική ιδέα για να γνωριστείτε ακόμα καλύτερα και φυσικά να πάτε την οικειότητα σε άλλο επίπεδο.

Εάν δεν ξέρεις από πού ν’ αρχίσεις, μην ανησυχείς, γιατί έχω μερικές πρόχειρες ερωτήσεις στο μυαλό μου να του/της κάνεις και στην πορεία θα σου έρθουν κι άλλες:

Πόσο καλά ξέρει ο ένας τον άλλο;

Αν νομίζεις ότι ξέρεις το/τη σύντροφό σου με κλειστά μάτια, μάλλον κάνεις λάθος, γιατί πάντα θα μαθαίνεις πράγματα που θα σ’ εκπλήσσουν για εκείνον/η. Αλλά πες ότι εσύ είσαι σίγουρος/η για αυτά που γνωρίζεις, αλήθεια όμως, εκείνος/η πόσα ξέρει για σένα τελικά; Ήρθε η ώρα να το ανακαλύψετε μέσα από αυτό το γύρο ερωτήσεων:

 1. Ποιο είναι το αγαπημένο μου φαγητό;

 2. Πώς πίνω τον καφέ μου;

 3. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου;

 4. Τι δεν αντέχω με τίποτα;

 5. Προτιμώ βουνό ή θάλασσα;

 6. Ποια χώρα θέλω οπωσδήποτε να επισκεφτώ κάποια στιγμή;


Πόσο καλά τα πάτε με τις εξομολογήσεις;

Έεελα τώρα, είμαι σίγουρη ότι καίγεσαι να τον/την ρωτήσεις για πρώην σχέσεις του/της, αλλά δεν το έχεις κάνει ακόμα για να δείξεις ανωτερότητα. Ε, ήρθε η ώρα λοιπόν να μάθεις μερικά πράγματα για τη ζωή του/της συντρόφου σου προτού μπεις σ’ αυτήν. Ελπίζω μόνο οι ερωτήσεις αυτές να μην σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά σας, αλλά να σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλο, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες.

 1. Ποιο είναι το χειρότερο ραντεβού που έχεις πάει;

 2. Ποιο είναι το καλύτερο κομπλιμέντο που σου έχουν κάνει;

 3. Εξακολουθείς να ενδιαφέρεσαι για το τι κάνει ο/η πρώην σου στη ζωή του/της;

 4. Γιατί χωρίσατε, αλήθεια;

 5. Πόσο καιρό σου πήρε να τον/την ξεπεράσεις;

 6. Υπήρχε κάτι που δεν ήθελες να μάθω για σένα τον πρώτο καιρό που βγαίναμε;


Πόσο ανοιχτά συζητάτε για το σεξ μεταξύ σας;

Έχουμε πει ότι τα πιο ευτυχισμένα και ακομπλεξάριστα ζευγάρια είναι αυτά που συζητούν ανοιχτά για το σεξ, ώρα λοιπόν να το δείτε και στην πράξη. Μη φοβάσαι να του/της πεις για τις κρυφές σου επιθυμίες, τις φαντασιώσεις σου, τα σημεία που θέλουν βελτίωση στο σεξ ή ποια είναι τα δυνατά σημεία και των δυο σας και τι απολαμβάνετε περισσότερο. Μα, εάν δε συζητήσεις με το αγόρι/κορίτσι σου για το κρεβάτι σας, τότε με ποιον;

 1. Τι κάνω καλά και τι όχι στο σεξ;

 2. Έχεις φαντασιωθεί να κάνουμε τρίο;

 3. Τι σκέφτηκες για μένα την πρώτη φορά που κάναμε σεξ;

 4. Πόσο σημαντικό είναι το σεξ για σένα από το 1 έως το 10;

 5. Σεξ, φαγητό, ύπνος. Βάλε τα στη δική σου σειρά προτίμησης.

 6. Έχεις κάποια κρυφή φαντασίωση να μοιραστείς μαζί μου;


Πόσο σημαντικό είναι το χιούμορ στη σχέση σας;

Αμέσως μετά το σεξ, ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι σε μία σχέση είναι το χιούμορ. Αυτό είναι που μας δίνει αισιοδοξία, μας βοηθάει να ξεπερνάμε τις δύσκολες καταστάσεις και μπορεί να λήξει σε χρόνο dt έναν τσακωμό. Άνθρωπος χωρίς χιούμορ, η αλήθεια είναι πως μπορεί να γίνει κομματάκι ανυπόφορος. Πόση πλάκα κάνετε λοιπόν μεταξύ σας και πού είναι τα όρια του καθενός όσον αφορά στο χιούμορ;

 1. 1.000.000€ ή εμένα. Τι επιλέγεις;

 2. Ποιο ελάττωμά μου δεν αντέχεις με τίποτα;

 3. Αν μπορούσες να είχες μία υπερδύναμη, ποια θα ήταν αυτή;

 4. Αν μπορούσες να περάσεις την καραντίνα μ’ ένα/μία διάσημο/η, ποιος θα ήταν αυτός/ή;

 5. Έχεις μόνο 3 ευχές. Ποιες είναι αυτές;

 6. Αν η ζωή σου ήταν ταινία, ποια θα ήθελες να είναι;


Ελπίζω να περάσετε λίιιγο πιο ευχάριστα το χρόνο σας μέσα στην καραντίνα με αυτές τις ερωτήσεις και φυσικά να δεθείτε ακόμα περισσότερο. Have fun!

Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

[cover photo: designed by Freepik]

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET