fbpx

Έξω δεν πάμε καλά – Έρευνα έβγαλε τους 50 πιο σέξι λαούς στον κόσμο κι εμείς στο πουθενά!


Έπιασε καλοκαιράκι και έτσι ξεφυτρώνουν διάφορες ερευνούλες στα ίντερνετς. Αν είχες ποτέ απορία πόσο σεξ κάνουμε το χρόνο, πόση διάρκεια έχει το ιδανικό φιλί και ποια η κατάλληλη ηλικία να νοικοκυρευτούμε, τότε αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τα παραπάνω ανάλαφρα θέματα, κινήθηκε και η έρευνα που διεξήγαγε η ταξιδιωτική ιστοσελίδα «Big Seven Travel», η οποία ζήτησε από τους αναγνώστες της να ψηφίσουν τον πιο σέξι λαό επί Γης. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη και η αλήθεια είναι πως τα αποτελέσματα ξάφνιασαν πολύ κόσμο.

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή αυτή έρευνα, οι Ουκρανοί είναι ο λαός που έχει το πιο ακαταμάχητο σεξαπίλ.

Πράγμα που θα έβγαζε νόημα, αν οι ίδιοι οι Ουκρανοί έκαναν την έρευνα ή ψήφιζαν μονάχα αυτοί. Πάει, χάλασε ο κόσμος. Από κάτι τέτοια σημάδια καταλαβαίνεις ότι πλησιάζει η καταστροφή του σύμπαντος…

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν Δανοί και Φιλιππινέζοι. Και αναρωτιέμαι εγώ. Πού είναι τα ωραία χρόνια που οι Βραζιλιάνοι έβγαιναν πρώτοι σε όλες αυτές τις σχετικές λίστες; Τώρα πια, βολεύονται με την 4η θεσούλα, ένα σκαλί πιο πάνω από τους Αυστραλούς.

Σε αυτό το σημείο, να θυμίσω βραζιλιάνικο σεξαπίλ, έτσι να υπάρχει:

Στις τελευταίες θέσεις της έρευνας βρίσκονται Ιρλανδοί (τσάμπα η ομορφιά των Cillian Murphy και Jamie Dornan δηλαδή), Κροάτες και Βέλγοι, ενώ οι Σλοβένοι βολεύονται στην 47η θέση, με την «Πρώτη Κυρία» των Ηνωμένων Πολιτειών, Μελάνια Τραμπ, να τρώει πακέτο.

Από τα αγαπημένα μας Βαλκάνια, μόνο οι Βούλγαροι (17οι) και οι Κροάτες (49οι) βρίσκονται στη συγκεκριμένη λίστα.

Παράλληλα, από τη Μεσόγειο μπορούμε να βρούμε όλες τις χώρες, εκτός από μία.

Γάλλοι, Ιταλοί, Ισπανοί, Μαροκινοί, Ισραηλινοί, Αιγύπτιοι, Τυνήσιοι και Λιβανέζοι, έχουν να κοκορεύνται πως βρίσκονται μέσα στις 50 πιο σέξι εθνικότητες. Όπως εύκολα καταλάβατε, η Ελλάδα δε συγκαταλέγεται σ’ αυτές. Κλοπή κυρίες και κύριοι. Εσείς εκεί που κάνατε την έρευνα, δεν έχετε ακουστά αυτό που λέμε «Greek Lover»;

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η χώρα μας δέχεται ένα σοβαρό πλήγμα κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Ο τουρισμός στον οποίο βασίζεται η οικονομία μας εξαρτάται από τους Έλληνες κλαρινογαμπρούς, οι οποίοι πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειες τους. Το ακόμη πιο ανησυχητικό της υπόθεσης όμως, αποτελεί πως οι Στράτος Τζώρτζογλου, Απόστολος Γκλέτσος και Βίκυ Κουλιανού δεν κατάφεραν να μας βάλουν στη λίστα με τους λαούς με το μεγαλύτερο σεξαπίλ. Σίγουρα κάτι πρέπει να γίνει επ’ αυτού.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET