ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Έρχεται ο πρώτος καύσωνας από την Τετάρτη, αγκαλιά με το ερκοντίσιο θα τη βγάλουμε!

1, 2.. φου φου, ακουγόμαστε; Δύσκολη εβδομάδα προβλέπεται για εσάς που δεν την παλεύετε καθόλου με τη ζέστη, με τα νεύρα και τη γκρίνια να είναι τα μοναδικά σας συναισθήματα.  Διότι, που λέτε, ο καύσωνας αυτή τη στιγμή που μιλάμε πλήττει Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία, εμείς θα την γλιτώναμε; Δεν πιστεύουμε να υποθέσατε κάτι τέτοιο. […]

Δήμητρα Πραντάλου

1 Ιουλίου, 2019

1, 2.. φου φου, ακουγόμαστε; Δύσκολη εβδομάδα προβλέπεται για εσάς που δεν την παλεύετε καθόλου με τη ζέστη, με τα νεύρα και τη γκρίνια να είναι τα μοναδικά σας συναισθήματα. 

Διότι, που λέτε, ο καύσωνας αυτή τη στιγμή που μιλάμε πλήττει Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία, εμείς θα την γλιτώναμε; Δεν πιστεύουμε να υποθέσατε κάτι τέτοιο. Και μπορεί στη Γαλλία σήμερα κάπως να υποχώρησε το κύμα, μη φανταστείτε τρελή διαφορά, στις άλλες δύο ευρωπαϊκές χώρες εξακολουθούν να το βιώνουν στα κόκκινα.

Έτσι, προ των πυλών και για την χώρα μας βρίσκεται ο καύσωνας, όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, κρούοντας προειδοποιητικό καμπανάκι.

Και κάπως έτσι, το εργαλείο αυτό γίνεται απαραίτητο:

https://www.facebook.com/DailyMail/videos/2203670809943824/

Σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Αστεροσκοπείου, οι θερμές αέριες μάζες –που όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος θα φέρουν 40άρια σε πολλές περιοχές– οι οποίες απασχόλησαν τη Δυτική Ευρώπη τις προηγούμενες ημέρες πλέον κινούνται ανατολικά.

Από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι μετεωρολόγοι, προκύπτει ότι από το κύμα καύσωνα θα επηρεαστούν βαθμιαία οι ανατολικές περιοχές της Ευρώπης, αλλά και η Ελλάδα, όπου θα καταγραφούν «πολύ υψηλές θερμοκρασίες από την Τετάρτη 03/07 έως και την Παρασκευή 05/07/2019».

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, κατά το επερχόμενο κύμα καύσωνα, οι θερμότερες ημέρες θα είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη, με τις μέγιστες θερμοκρασίες να φτάνουν τοπικά τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου.

Το meteo.gr εκτιμά ότι από την προσεχή Παρασκευή θα αρχίσουν να υποχωρούν σταδιακά οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Παράλληλα, την προσεχή Πέμπτη, στα βόρεια ηπειρωτικά, και την Παρασκευή, στα κεντρικά της χώρας, αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας.

Εν τω μεταξύ, «μιας και ο τόπος θα ψήνεται»,  πρώτον η Θεοπούλα γίνεται πιο επίκαιρη από ποτέ, δεύτερον, μη τυχόν και βρεθούν άνθρωποι που θα τους ενοχλεί το air condition…. προειδοποιούμε!

 

 

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET